Venera u Škorpiji donosi JESEN PRE JESENI: Mnoge MASKE će padati, Mnoge veze će PUCATI, Ljubav će biti na VELIKOM TESTU!

Venera u Škorpiji donosi JESEN PRE JESENI: Mnoge MASKE će padati, Mnoge veze će PUCATI, Ljubav će biti na VELIKOM TESTU!

13. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ovo je Venera koja je teška kao nitko drugi. Ovo je komplicirana Venera. Samo ako ste spremni ginuti za emociju, ova Venera će ginuti za vas.

 

Nismo dobro. I to je najiskreniji odgovor koji možemo dati onima do kojih nam je stalo, a koji pitaju kako smo. Međutim, nećemo željeti puno o tome pričati. Svoje rane ližemo sami. Zarivamo kandže u kožu osobe koju volimo, samo da bi bol bila zajednička. Kao da ne umijemo prešutjeti. Kao da će nas manje boljeti ako povrijedimo one u čijim dušama smo pronašli svoj dom.

 

I, nije nam ovo prvi put. Prolazili smo ovim stazama i ranije. I na istim krivinama gubili smo kontrolu nad životom. I na istim klizištima borili smo se riječima. Kao da nas život nije naučio da je riječ najubojitije oružje. I hvalimo se time. Dičimo se što prkosimo, što se inatimo, što smo nezahvalni jer nas je Ljubav odabrala.

 

Ponašamo se kao da je sve u životu sigurno. Kao da nam je ljubav obećana i kao da mi ni na što ne možemo utjecati. I pravimo istu grešku, ponovo. Onda kada emociju počnemo podrazumijevati. A toliko smo kritizirali druge koji to rade.

Strasti se samo malo stišavaju jer Mars konačno ulazi u Vodenjaka (od 11. 9.). Međutim, u prvim danima boravka u carstvu Vodenjaka, bit će u egzaktnom kvadratu s Venerom u Škorpionu. A to nije siguran teren. I ovo nije vrijeme da spuštamo koplja, predajemo se i odlazimo. A neće biti lako ostati, onda kada svaki trag razuma vrišti da je vrijeme za bijeg. I nećemo imati kada mjeriti tko je pametniji, tko je u pravu i slijedi li razum ili srce.

 

Tranzitna Venera je u Škorpionu od 09.09. Malo ranije nego što smo navikli na njenu posjetu. I svakako da nam donosi jednu jesen prije prave jeseni.

I sada neću ponovo isticati svaku njenu osobinu. Ali važno je napomenuti da je ovo Venera u izgonu. Njeno prirodno stanište nije Škorpion. Ovo je Venera koja vlada i svojim vrlinama i svojim manama. Netko će reći usprkos njima, netko će reći baš zbog njih.

 

Venera u Škorpionu nije nježna, nije ljupka i nije šarmantna. Iako umije biti – onda kada se osjeti sigurno pored vas. Ako vam netko s ovom Venerom kaže nešto romantično, ako vam otvoreno iskaže emocije, ako vas spontano zagrli, cijenite to. Jer nikada nećete shvatiti koliko je njoj trebalo hrabrosti da pokaže slabost prema vama.

 

Odmah 11. 09. očekuje nas aspekt kvadrata tranzitne Venere u Škorpionu i Marsa u Vodenjaku. I ne dajte se prevariti kako je ovo lak aspekt. Mnoge maske će padati. Mnoge duge veze će pucati, jer se već dugo šuti o onome što ne ide. Mnogo odnosa koji su još uvijek nestabilni doživjet će potrese, pomjeriti će temelje i učvrstiti će emocije. Iako u njih nitko neće vjerovati. Ljubav je takva ponekad.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2