Venera u Škorpiji donosi JESEN PRE JESENI: Mnoge MASKE će padati, Mnoge veze će PUCATI, Ljubav će biti na VELIKOM TESTU!

Venera u Škorpiji donosi JESEN PRE JESENI: Mnoge MASKE će padati, Mnoge veze će PUCATI, Ljubav će biti na VELIKOM TESTU!

13. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

A u vrijeme tranzitne Venere u Škorpionu uvijek se ispituju granice onih koji se kunu da vole. Jer ova Venera ne podnosi slabost. I ne može voljeti slabijeg od sebe. Često će ići u krajnost, pa biti s nekim tko loše utječe na nju. Biti i s nekim s kim je sve lako, jer ona vuče za oboje. Dok ne prizna sebi konačno da može voljeti samo nekoga podjednako kompliciranog. Jer, iako će mnogi s Venerom u Škorpionu ovo negirati, ovo je Venera koja je teška kao nitko drugi. Ovo je komplicirana Venera.

 

Ovo su svi oni koji moraju srušiti postojeću iluziju sreće, koji moraju malo patiti i koji moraju prihvatiti baš svaku vašu manu, čak i onu koje niste svjesni, kako bi mogli iz vas izvući ono najbolje. I, pitajte nekoga s ovom Venerom je li ovo laka ljubav. A onda ih pitajte bi li je mijenjali za prividne bajke. I budite spremni na to da je ljubav s Venerom u Škorpionu za cijeli život. I još nekoliko života nakon ovog.

 

Samo ako ste spremni ginuti za emociju, ova Venera će ginuti za vas. I kada vas najviše bude gađala i povrjeđivala, tada će vas najviše voljeti. I to će biti njena provjera vašeg karaktera. Jer odavno je naučila da bajke nemaju sretne početke. I odlučna je da se izbori za svoj sretan kraj.

 

A ova Venera u Škorpionu već 12. 09. borit će se protiv vjetrenjača. Obrazovati će aspekt opozicije s Uranom u Biku. Budite spremni na iznenađenja, i pazite da ne donosite konačne odluke.

Jer 13. 09. bit će Venera u Škorpionu u sekstilu sa Saturnom u Jarcu. I dat će neke konačne i ispravne pečate. A svaki ovaj aspekt osjećati ćemo u tjednima pred nama.

 

Odlučila je Venera u Škorpionu krenuti i u retrogradni hod, što nas očekuje već 06.10. Kako bi se krajem listopada “vratila” u Vagu, i polovinom studenog krenula direktno znakom Vage, a početkom prosinca se konačno ponovo vratila u Škorpiona.

 

Tko preživi, pričati će. Zaista. Tko voli, još više će voljeti. Tko pati, naučit će. Tko sumnja, shvatit će. Tko se bude borio, razumjeti će suštinu Venere u Škorpionu. Razumjeti će zašto njen put do istinske ljubavi uvijek bira putove popločane bolom i krvlju.

 

I, ako niste dovoljno hrabri, ne pokušavajte voljeti nekoga s ovom Venerom. Ona ostavlja tragove. Ova ljubav zauvijek ostaje živa u vama.

 

 

Rajna Cvetković / astroportal.in

Stranice: 1 2