Devica ljubi STARU LJUBAV, Raku se sprema veliko IZNENAĐENJE, a Strelcu će se život PROMENITI IZ KORENA… Saznajte sta vas očekuje do KRAJA ovog meseca!

Devica ljubi STARU LJUBAV, Raku se sprema veliko IZNENAĐENJE, a Strelcu će se život PROMENITI IZ KORENA… Saznajte sta vas očekuje do KRAJA ovog meseca!

14. Septembra 2018. Off By Dajana

Ovan
Ono sto treba odmah da naglasimo je da Ovnovi treba da povuku kocnicu, jer ce biti pod uticajem Marsa koji im pojacava ljutnju i bijes, sto bi moglo dovesti do svadje s partnerom ako su u vezi. Nemojte nagliti, razmislite o svakoj osluci dva puta da ne bi sami sebe doveli u ocaj…

 

Bik
Osobe koje su rodjene u ovom znaku, neka se pripreme na dosta vise obaveza i odgovornosti, neko ce vam ukazati potpuno povjerenje, pa se potrudite da ispostujete tu osobu jer bi vam dalje u zivotu zaista mogla puno znaciti i .. Moguc veci novcani dobitak pred kraj mjeseca.

 

Blizanci
Vama se po glavi vec neko vrijeme provlace ideje o necemu za sta vam samo treba malo vise hrabrosti. Rizik je dio svacijeg zivota, i ponekad je najbolja opcija. To najbolje sami osjecate, usudite se pokrenuti to sto zelite , sada, jer vam je period do kraja mjeseca povoljan za nove pocetke….

 

Rak
Ako ste u duzoj vezi, pripremite se jer ce partner izaci sa prijedlogom, o kojem vi niste jos ni poceli razmisljati… Sprema vam iznenadjenje koje bi vam moglo na prvu djelovati odbojno. On je dosta vise zagrijan od tebe, i posto se plasi da te ne izgubi, odlucio se na ovakav korak. Uzmi sebi vremena koliko osjecas da ti je potrebno za odluku…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3