Devica ljubi STARU LJUBAV, Raku se sprema veliko IZNENAĐENJE, a Strelcu će se život PROMENITI IZ KORENA… Saznajte sta vas očekuje do KRAJA ovog meseca!

Devica ljubi STARU LJUBAV, Raku se sprema veliko IZNENAĐENJE, a Strelcu će se život PROMENITI IZ KORENA… Saznajte sta vas očekuje do KRAJA ovog meseca!

14. Septembra 2018. 0 By Dajana

Ovan
Ono sto treba odmah da naglasimo je da Ovnovi treba da povuku kocnicu, jer ce biti pod uticajem Marsa koji im pojacava ljutnju i bijes, sto bi moglo dovesti do svadje s partnerom ako su u vezi. Nemojte nagliti, razmislite o svakoj osluci dva puta da ne bi sami sebe doveli u ocaj…

 

Bik
Osobe koje su rodjene u ovom znaku, neka se pripreme na dosta vise obaveza i odgovornosti, neko ce vam ukazati potpuno povjerenje, pa se potrudite da ispostujete tu osobu jer bi vam dalje u zivotu zaista mogla puno znaciti i .. Moguc veci novcani dobitak pred kraj mjeseca.

 

Blizanci
Vama se po glavi vec neko vrijeme provlace ideje o necemu za sta vam samo treba malo vise hrabrosti. Rizik je dio svacijeg zivota, i ponekad je najbolja opcija. To najbolje sami osjecate, usudite se pokrenuti to sto zelite , sada, jer vam je period do kraja mjeseca povoljan za nove pocetke….

 

Rak
Ako ste u duzoj vezi, pripremite se jer ce partner izaci sa prijedlogom, o kojem vi niste jos ni poceli razmisljati… Sprema vam iznenadjenje koje bi vam moglo na prvu djelovati odbojno. On je dosta vise zagrijan od tebe, i posto se plasi da te ne izgubi, odlucio se na ovakav korak. Uzmi sebi vremena koliko osjecas da ti je potrebno za odluku…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3