Do kraja godine OVA dva znaka ULAZE U BRAK, a jedan ce doživjeti VELIKO razočarenje i ostati SLOMLJENOG SRCA

Do kraja godine OVA dva znaka ULAZE U BRAK, a jedan ce doživjeti VELIKO razočarenje i ostati SLOMLJENOG SRCA

14. rujna 2018. 0 By Admin 1

Kako zvijezde predviđaju do kraja 2019. godine dva znaka Zodijaka mogla bi stati na ludi kamen. Obećati se nekome zauvjek, dok jedan znak čeka veliko razočarenje…

 

 

Strijelac

 

Vama ova godina definitivno donosi resenje jednog velikog problema. Kao i prelazak na nesto ozbiljniju varijantu veze ili BRAK… Koliko vi god po prirodi bili od akcije, volite sve probleme sto vam se namecu odmah da rijesavate. Ali u ljubavi je sve drugacije…. Ovo sto vas trenutno muci jako brzo ce prijeci u zaborav jer partner za vas ima velike planove…. E napokon je dosao period kada ce partner, ako ste u vezi, shvatiti da vas mora konstantno impresionirati da bi vas zadrzao. A bili ste se vec poceli osjecati zapostavljeno. Strijelca nije tesko osvojiti, tesko ga je zadrzati, jer vas partner mora biti dominantniji od vas a to se nalazi bas svaki dan.

 

Nemojte nagliti, sacekajte jos malo, dajte mu dovoljno vremena. Pustite ga da vam dokaze da mu je stalo do vas. On vam mozda sada djeluje zamisljeno i odsutno ali to nije nikakav znak za uzbunu. Jer sve sto je u njegovoj glavi, to si TI. On pravi plan kako da ti saopsti sve sto zeli sa tobom, malo se plasi tvoje reakcije. Pa uradi i ti nesto posebno za njega da ga ohrabris, i vidjeces. Taj potez koji uradis mogao bi te uciniti najsrecnijom osobom na svijetu….

 

 

BUDITE ISKRENI PREMA SEBI

 

LAV

 

Ono sto cemo odmah u startu istaci je to da vecinu Lavova u ostatku ove godine ocekuju uglavnom problemi. Komplikacije, i to vezane za one najdublje planove koje imate. Stvari ce se dodatno zakomlikovati i agonija ce se produziti. Dok ostali znakovi miruju Mars je lavove totalno uzburkao i uznemirio. Jos veci problem na svu situaciju ce vam praviti problem vasa brzopletost i brz jezik.

Pa pripazite da se malo kontrolisete dok se situacija ne smiri, da ne biste dosli u situaciju da vam se Sve ono sto ste do sad smislili i isplanirali srusi i pokvari. Naucite pod hitno da se kontrolisete i da niste uvijek vi u pravu. Ne vrti se svijet ni oko kog od nas, pa ni oko vas. A ljude ta vasa osobina cesto iritira i izaziva odbojnost….

 

Ukrotite svoj karakter koliko mozete, vasa priroda jeste nestalna i divlja. Ali situacije koje zahtjevaju smirenost i krotkost, tako im moramo i prici. Naucite da se prilagodite i vi nekada, i sve ce vam ici lakse i povoljnije po vas… Ako nastavite ovim tempom i da se ovako ponasate prema ljudima u okolini i prema partneru pogrešićete. Mogli biste sami sebe dovesti u situaciju da cete u jednom momentu samo shvatiti da ste ostali sami.. Slomljenog srca i razocarani u svijet koji cete smatrati da nije po vasoj volji… Potrebno je da budete realniji ,bicete dosta srecniji…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2