Do kraja godine OVA dva znaka ULAZE U BRAK, a jedan ce doživjeti VELIKO razočarenje i ostati SLOMLJENOG SRCA

Do kraja godine OVA dva znaka ULAZE U BRAK, a jedan ce doživjeti VELIKO razočarenje i ostati SLOMLJENOG SRCA

14. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

BIK

 

Vi ste jedan jako karakteristican znak, jako ste tvrdoglavi i to je vasa najistaknutija osobina. Vi cak i u situacijama kada shvatite da niste u pravu, ne popustate, drzite se svog po svaku cijenu. Vas do kraja ove godine ocekuje jedna zanimljiva ponuda, o kojoj trebate malo da razmislite pa onda donesete odluku. Jer ce vam na prvu zvucati neprihvatljivo. Ali svaku promjenu koju svjesno donesete u ovom periodu pokazace se kao pozitivna.

 

Ako se ponuda tice posla, dobro izvazite sve sto vam se nudi i sto sada imate pa cete lako doci do pravog zakljucka i odluke. Neko vas je vec dugo vremena pokusavao sabotirati. Vi to znate ali ste se uspjeli izboriti za sebe i sa svoje mjesto.

 

Nemojte svjesno ostajati na istom mjestu ako vec imate priliku da se pomjerite naprijed. Prihvatite to i pokazite koliko zaista vrijedite jer je u sustini vasa narav Vas najveci neprijatelj. Pokazite da ste spremni na svaku promjenu i da se mozete prilagoditi svakoj situaciji.

 

Na ljubavnom planu ce biti najzanimljivije, jer vas partner vec neko vrijeme razmislja kako da vas iznenadi sa onim sto mu se mota po glavi … On zeli da vam pokaze tu bezuslovnu ljubav koju osjeca prema vama, opustite se i vi malo od posla. Jer ostatak ove godine ce vam biti sve uzbudljiviji i zanimljiviji….

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2