MRAČNE TAJNE LJUBAVI: Jarčevi i Djevice imaju VELIKA OČEKIVANJA, Lav ne može bez OVE stvari, a jedan znak bez PREVARE…

MRAČNE TAJNE LJUBAVI: Jarčevi i Djevice imaju VELIKA OČEKIVANJA, Lav ne može bez OVE stvari, a jedan znak bez PREVARE…

23. rujna 2018. 0 By Admin 1

Strijelac

Strijelac je uvijek sam sebi na prvom mjestu. Iako će se zakleti na vječnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati što njima odgovara i kako će situaciju okrenuti u svoju korist.

Ako pogriješite, očekujte da će vam pametovati, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strijelac to doživjeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

 

 

Jarac

Ovaj znak će izluditi partnericu svojim očekivanjima. Poput Djevice, Jarčevi imaju velika očekivanja od partnerice, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misle jedno, a govore nešto sasvim drugo, a ponašaju se tako da vam ništa nije jasno.

U stanju su jako dobro sakriti osjećaje i inzistiraju na tome da problem nikada nije u njima.

 

 

Vodenjak

Vodenjak ne zna što znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih nitko ne osjeća u potpunosti voljenim. Obožavaju se inatiti, ali i glumatati kako bi došli do svog cilja.

Ako su povrijeđeni, to nikada neće priznati, ali vratit će vam dvostruko.

 

 

Ribe

Ribe svoje strahove skrivaju optužbama. Svjesne su svoje nesebičnosti u ljubavi, zbog čega je prisutan strah da im nećete uzvratiti istom mjerom. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga.

Ipak, to će rijetko priznati, a vrlo uvjerljivo će vam nametnuti osjećaj krivnje.

 

 

zenskimagazin.rs

Stranice: 1 2 3