OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

23. rujna 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Svi poslovi vezani za komunikaciju sada će biti uspješni jer vam nije problem komunicirati. Mnoge Vage se sada mogu promovirati ili oglašavati svoje vještine i rad. Vaša genijalnost je u uvjeravanju i vještini diplomatskih razgovora pa možete sada sve iskoristiti.

 

Emotivno, vama se razne varijante i pitanja motaju po glavi, a sada kada je Venera u Škorpionu, vi idete na sve ili ništa što je prava formula Venere u Škorpionu. Zauzeti će sada imati priliku pričati s partnerom o onome što ih je mučilo u posljednje vrijeme i taj razgovor može biti dosta konstruktivan. Napokon ste smogli snage da iskažete sve što mislite. Iako Venera u Škorpionu zna povrijediti partnera, sada nije takva jer imate konstruktivnost. Vrlo je pozitivan period da se realno sagleda veza i njena budućnost. Suština veze ili braka su sada razgovori i kompromisi. Slobodne Vage, ako ne upoznaju nekoga s kim vide perspektivu, odlučuju se i dalje biti same i ne trošiti vrijeme uzalud. Osoba koja bude zainteresirana može pogrešno protumačiti da ste bezobrazni i hladni dok se vi jednostavno ne vidite pored nje. Prava prilika je na dohvat ruke, samo je zgrabite.

Više se družite i uživajte, a negativne osobe izbjegavajte.

 

 

ŠKORPION

Generalno, ovo je odličan period za posao i stjecanje prisnih prijatelja na poslu i kolega s kojima radite. Mnogi odnosi i pored zabave mogu biti dosta korisni. Izraženi su najviše poslovi s komunikacijom u većoj masi ljudi. Vrijeme je da se obračunate i krenete u trku s konkurencijom. Pokrenite nešto novo i ne plašite se da nećete uspeti. Samo naprijed.

 

Emotivno, za sve Škorpione koji su u vezi ili braku, ovo je divan period da se približe partneru, a pogotovo ako putuju negdje zajedno. Dobro bi bilo da se sada opustite i zaboravite na sve probleme iz prošlosti. Odlično se pokreće i vaš ljubavno-strastveni život uz podršku Neptuna (“moja mašta može svašta”), gdje razbijate sve tabue. Slobodni Škorpioni trebaju odbaciti potražnju u sitnim detaljima jer nitko nije savršen pa neke stvari mogu biti čak i simpatične, iako nisu savršene.

Izbjegavajte impulzivnost i naglost ovog mjeseca jer uslijed puno obaveza, potreban vam je odmor, vrijeme da se osamite i izolirate.

 

 

STRIJELAC

Posao zahtijeva točnost, sistematičnost i dobru organizaciju. Mnogi studenti sada se mogu radovati jer im se smiješi sreća. Bitno je samo da budete strpljivi i ustrajni, bez odustajanja i uspjeh je zagarantiran. Vi dobro znate svoje standarde pa ih se i pridržavajte.

 

Emotivno, odličan je mjesec za zauzete Strijelce jer će zračiti srećom, isijavati ljubav i toplinu. Jako vam je bitna fizička ljubav dok pojedini mogu očekivati i prinovu u svojoj obitelji. Nema potrebe da se bojite jer je to vaša potreba dok osobe koje imaju djecu će im trebati posvetiti više pažnje. Slobodni Strijelci će izlaziti, družiti se i neće im biti dosadno. Poznanik ili prijatelj vam može predložiti da se upoznate s nekom osobom pa nemojte odmah odbiti – bar razmislite prvo. Moguće je poznanstvo i preko interneta.

Što god da radite ovaj mjesec – je dobro za vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4