Izaberi jednu TAROT kartu i saznaj hoće li se ostvariti TVOJA NAJVEĆA ŽELJA

Izaberi jednu TAROT kartu i saznaj hoće li se ostvariti TVOJA NAJVEĆA ŽELJA

6. Oktobra 2018. 0 By Dajana

Tarot karta broj 1

Ako je tvoj izbor ova karta, vi ste na pravom putu. Do ostvarenja zelje ili do zacrtanog cilja mozete doci, u tri etape. Prva je vec pocela, donije ste odluku i sve vise razmisljate o tome… Pokusajte zamisliti sam kraj ovog procesa i osjetite radost momenta kada uspijete u ovom sto zelite..Taj osjecaj bi trebao da bude vasa snaga i ono tajno oruzje, da se izborite za ono sto vam je potrebno i sto tako silno zelite.

 

Druga etapa kroz koju cete prolaziti zahtjevace od vas pitomost, smirenost, moracete sami sebe krotiti da ne brzate jer ce vas zelja nositi u nebesa, pa sami spustajte sebe i prizemljite onda kada to bude potrebno. Osjeticete kada budete vec blizu, i to ce biti pobjednicka faza.
O cemu god da se radi zapamtite da je ovo samo vasa borba, da li je u pitanju ljubav, posao ili nesto trece, nije ni vazno, ono sto zelimo da kazemo je da se ne trebate oslanjati ni na cije misljenje i savjete koliko god oni dobronamjerni bili, ovo se izrodilo iz tvojih misli i samo na taj nacin ces i uspjeti da ostvaris svoje ciljeve… Srecno…

 

Tarot karta broj 2

Ukoliko ste se ipak odlucili za kartu broj dva, ona predstavlja vase predomisljanje u kljucnom momentu. Sta se to desava?? Da li se pali alarmi za oprez i da li ima potrebe za tim??
Ima, i to je vasa nepogresiva intuicija predosjetila, i reagujete upravo na najbolji moguci nacin..Desava se to da su se stvari malo promjenile i za vas ali i komletna situacija u koju ste usli, sagledali ste stvari malo bolje i nekako vam se ne cini vise tako uzbudljivo i interesantno kao na pocetku.Spoznacete na ovaj nacin onu najtezu lekciju, da ljudi cesto gledaju svoju korist pretvarajuci se da nama pomazu, a to se uvijek pokaze na kraju.

 

Ako niste primjetili vi ste vec na tronu, samo sto ste zabrinuti jer niste sigurni da zelite nastaviti putem kojim ste krenuli…Razmisli dobro sta zelis, jer ako odustanes a nisi sigurna u to, i to bi ti moglo donijeti dosta patnje.Nemoj da forsiras sebe ukoliko nisi sigurna.Slusaj svoju intuiciju jer ce te upravo ona sacuvati od ovakvih stvari…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2