Veliki horoskop za 2019. godinu: Ovan i Djevica pred LJUBAVNIM ISKUŠENJIMA, Vaga će pronaći NOVU LJUBAV, a jednom znaku će se SVIJET OKRENUTI NAGLAVAČKE..

Veliki horoskop za 2019. godinu: Ovan i Djevica pred LJUBAVNIM ISKUŠENJIMA, Vaga će pronaći NOVU LJUBAV, a jednom znaku će se SVIJET OKRENUTI NAGLAVAČKE..

8. listopada 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Vaga 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da će vas mnoge stvari sustići. Loša financijska odluka ili jednostavno loš tajming će izazvati nemir na poslu. Ne paničarite.

Koristite svoju sposobnost da sporo i stabilno rješavate probleme. Da biste se vratili na pravi put, bit će potrebno preurediti neke stvari, što podrazumijeva planiranje, koje vam dobro ide. Usprkos teškom početku, stres oko financijskih odluka će vas motivirati da se potrudite i da napokon počnete napredovati u svim oblastima života.

 

 

Vaga 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Nova romansa samo što se nije rasplamsala! Ponekad vas previše strasti može dovesti do panike. Međutim, želja za posjedovanjem nije uopće romantična.

To trebate kontrolirati. Ako se osjetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Usporite malo i opustite se. Vježbajte povjerenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u ljetnim mjesecima.

U smislu pronalaženja prijatelja ili nove ljubavi, budite otvoreni za sve. Godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da, bez obzira na put koji izaberete, mir i harmonija će prevladavati tijekom studenog i prosinca.

 

 

Vaga 2019: Horoskop za zdravlje

Dok god se fokusirate na balansiranje svog života ove godine, godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da neće biti zdravstvenih problema. Saturn dolazi da pomogne da se stvari stabiliziraju i da povratite energiju i snagu. Ove godine ćete lakše ignorirati želju da radite više nego što možete.

 

 

 

Škorpion

Škorpion 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Škorpiona 2019. pokazuje da će ova godina donijeti balans na svim poljima. Bit će vrlo uspješnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas potaknuti da želite promijeniti neke stvari, da vam zaista promjena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promijenite nešto. Vrijeme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da riskirate pokrenuti stvari na bolje.

Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet.

 

 

Škorpion 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Škorpioni, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvijek jasno što želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje s ljudima i u 2019. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste introvertni, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. Učinite to.

Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bit ćete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neugodno, pa čak i zastrašujuće. Držite se. Godišnji horoskop za Škorpiona 2019. pokazuje da ćete biti nagrađeni. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i čekajte da se pojavi jedna posebna osoba.

 

 

Škorpion 2019: Horoskop za zdravlje

Godišnji horoskop za Škorpiona 2019. pokazuje da ćete ući u novu godinu malo iscrpljeni. Dozvolite svom tijelu da se oporavi i dajte mu vremena za to. Kao što možete vidjeti iz drugih oblasti u svom životu, 2019. će vam donijeti strast i kreativnu energiju za koju se ne morate boriti na način na koji ste morali ranije.

Međutim, ta energija će doći samo ako niste previše iscrpljeni da je primite. U prvom dijelu godine morate vjerovati da je kreativnost odmah iza ugla i zato se opustite, meditirajte i dobro odmorite. Vitalnost će se vratiti uskoro.

 

Strijelac

Strijelac 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Strijelca pokazuje uspone i padove. U prethodnoj godini bilo vam je važno napredovati u pogledu karijere i financijskog statusa. U 2019. godini, Strijelcu će biti naporno toliko planiranje. Nasuprot tome, buduće planiranje i trud ćete ostaviti po strani. Godišnji horoskop za Strijelca 2019. pokazuje da, dok god ste koncentrirani na zadovoljstvo, sve će biti u redu. Ukoliko niste, morali biste da se potrudite održati svoj posao i spriječite nazadovanje u karijeri.

 

 

Strijelac 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Lojalan u svemu, Strijelac ponekad želi saznati tko su osobe koje nisu u njegovom taboru. Godišnji horoskop za Strijelca 2019. pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu obiteljskih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete računati. Što se tiče vas, bit ćete u maksimalnoj formi u 2019., sa svim kvalitetama koje čine Strijelca tako privlačnim.

To može izazvati ljubomoru kod pojedinih prijatelja koji se osjećaju ugroženim u vašoj blizini. Nemojte donositi nikakve važne odluke, ali nemojte se ni ograničavati. Sprijateljite se s kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba.

 

 

Strijelac 2019: Horoskop za zdravlje

Godišnji horoskop za 2019. pokazuje da će zdravstveno stanje Strijelca biti dobro. Na žalost, morat ćete potrošiti dio godine da biste popravili zdravstveno stanje iz prethodnog perioda. 2019. je idealna godina da uspostavite normalan san, redovno vježbate i zdravo se hranite.

Bit će potrebno više mjeseci da vratite ravnotežu svom organizmu, zato krenite od početka godine i mijenjajte sve što ne doprinosi vašoj cjelovitosti. Razmislite o uzimanju vitamina kao dodatak zdravoj prehrani. Budite ustrajni u tome da vježbate bar pola sata dnevno. Vaše mentalno zdravlje se dosta “borilo” prošle godine i vježbe će puno pomoći da se vratite u dobru formu. Ova godina će zahtijevati puno energije od vas, zato osigurajte sebi miran san i psihički odmor.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4