ŽIVOT IM SE MIJENJA IZ KORJENA: Jesen 2018. donosi MNOGE LJUBAVNE IZAZOVE za OVA 3 znaka!

ŽIVOT IM SE MIJENJA IZ KORJENA: Jesen 2018. donosi MNOGE LJUBAVNE IZAZOVE za OVA 3 znaka!

8. listopada 2018. 0 By Admin 1

Sljedeći znakovi Zodijaka trebaju promatrati jesen kao vrijeme promjene, introspekcije i duhovnog iscjeljenja. Iako će jesen biti teška sezona za njih, pomoći će im da zimu dočekaju smirenije.

 

 

Bik

Od 5. 10., Venera, vaša vladajuća planeta, započinje zbunjujuće retrogradno kretanje. Zbog toga što je ova planeta odgovorna za romantiku, ljubav, estetiku i uspjeh, možda će vam biti teško pronaći ove stvari oko sebe.

Zbog retrogradnog kretanja kroz Škorpiona, ovo će biti težak period za vaš ljubavni život i druge veze.

 

Ako ste u vezi, očekujte konflikt, a ako ste sami, teško ćete naći potencijalnog partnera.

Ovi problemi se završavaju 16. 11. Zimu ćete započeti s razumijevanjem onoga što vam je važno i imat ćete solidnu perspektivu o životu.

 

 

Vodenjak

Vaša vladajuća planeta Uran je u retrogradnom kretanju bila u kolovozu. Zbog toga je stvorila nestabilnost u vašoj četvrtoj kući, obitelji i vrijednostima i sada doživljavate promjene koje se događaju duboko u vama. One utječu na najintimnije dijelove vašeg života.

 

Obično je Uran odgovoran za vanjske promjene, ali će ovo kretanje utjecati na vaš unutrašnji svijet i postati će stvarno nepredvidljivo. To može dovesti do promjene atmosfere u kući, obiteljskih sukoba i promjena u ponašanju.

 

Srećom, retrogradno kretanje se završava 6. siječnja 2019., upravo na vrijeme da ove promjene pruže nevjerojatne zimske avanture.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2