MLAD MESEC ISPUNJAVA ŽELJE! Evo kakve nam ŽIVOTNE PROMENE donosi Mesečeva magija u znaku Vage!

MLAD MESEC ISPUNJAVA ŽELJE! Evo kakve nam ŽIVOTNE PROMENE donosi Mesečeva magija u znaku Vage!

9. listopada 2018. 0 By Admin 1

Mlad Mesec nam daruje šansu da ispravimo stare greške, promenimo se i sve krenemo od početka, ali nešto treba da izbegnete ako želite da se snovi ostvare…

 utorak, 9. oktobra 2018. godine mlad Mesec ulazi u znak Vage i donosi neverovatan talas pozitivne energije, piše Lovesensa. U vama je skrivena promena i želja za lepšim životom, a ova Mesečeva faza pomaže da postavite temelje za kulu svojih snova.

 

Mlad Mesec donosi šansu da radimo na unapređenju sposobnosti i veština, bez granica. Takođe, ovo je dobar period da u romantičan odnos vratite ravnotežu i raščistite nered negativnih osećanja.

Mlad Mesec u Vagi spojiće nespojivo, bez obzira da li se radi o ljubavi ili poslovnim ambicijama. Ovaj magičan spoj Meseca i Vage donosi svežu kreativnu energiju i mnogo ideja, samo je bitno da ih iskoristite na pravi način i u pravo vreme.

 

Pojava mladog Meseca je asocijacija na rađanje, novi početak, mogućnost da se ponovo dokažemo u mnogim poljima, ali u kombinaciji sa mudrom Vagom, donosi šansu za velike životne promene.

 

Energija Vage podstiče da prvo ostvarite mir, kako unutrašnji, takon i da vratite mir u dom i mnoge odnose. Vaga zahteva ravnotežu i ima osećaj za savršen red, pa će vas u narednom periodu naučiti važne lekcije.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2