RAK, LAV, ŠKORPIJA! Ova tri znaka očekuje VELIKI NOVČANI DOBITAK do kraja OKTOBRA

RAK, LAV, ŠKORPIJA! Ova tri znaka očekuje VELIKI NOVČANI DOBITAK do kraja OKTOBRA

9. Oktobra 2018. Off By Dajana

Prvu polovinu godine smo svi pomalo muku mučili sa finansijama. Iako zvezde predviđaju da će druga polovina 2018. godine biti znatno povoljnija od prethodne na polju finansija, to ne važi za sve znakove, mada se situacija menja iz meseca u mesec.

Avgust je ispraznio džepove svih nas. Sada se situacija pomalo stabilizuje i sve dolazi na svoje.

Septembar je miran mesec ali za ova tri znaka oktobar će biti poseban. Oni će imati najviše sreće na polju finansija, a to su RAK, LAV I ŠKORPIJA.

 

RAK

Dragi Rakovi iako vam zvezde ne pridvađuja za ovu godinu bezbrižne dane i stabilnu finansijsku situaciju, oktobar  će vam donete neke male radosti u vidu poklona i zavidne svote novca.

 

Sredinom meseca moguće je da ćete imati novu ponudu za posao, za one koji su zaposleni. Oni koji su bez posla iznenadiće neko od porodice sa skupocenim poklonom ili novcem. Iako ste imali znatne troškove proteklih dana, ovaj dobitak koji vam stiže do kraja meseca popraviće vašu finansijku situaciju.

 

Jako će vas obradovati dobitak koji uskoro stiže, vi ste neko ko se oseća jako nesigurno kada ste praznog džepa, ali ne brinite. Vaša situacija sa novcem se znatno popravlja.

 

Uspećete pokriti neke tropkove i ostaće vam da ispunite srcu želju za nečim što već dugo želite.

 

LAV

Lavovi su nezaustavljivi kada je potrebno trošiti novac, oni su majstori u trošenju i nekada jednostavni nemaju kontrolu. Može se reći da ste imali znatne troškove tokom prošle godine, ali i u prvom dijelu godine. Sve može za gušt jednog Lava.

 

Posle se hvatate za glavu kada vidite dokle vas je to dovelo. Moraćete poslagati prioritete u životu. Nekada ste u stanju potrošiti pare na stvari koje vam uopšte nisu potrebne ili ste  u stanju dati zadnji dinar na luksuz a drugi dan počinjete sa kuknjavom kako i šta dalje.

 

Oktobar  će vam donete iznenadne male dobitke. Moguće je da će vam neko vratiti neka zaostala dugovanja, ili ćete započeti neki novi posao koji će vam već u startu povećati prihode.

 

Moguć je i dobitak na igrama na sreću ukoliko ste ljubitelj ove vrste zabave, jednostavno sreća u novcu će vas pratiti sve do kraja meseca. Krajem mjeseca obratite pažnju i dobro iskalkulišite šta s novcem da ne bi opet spali na prosjački štap.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2