LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 31. OKTOBRA: Pred Vagom su strastveni dani, Jarcu i Biku moguća ljubav na poslu, Škorpiji se ostvarjuju sve želje..

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 31. OKTOBRA: Pred Vagom su strastveni dani, Jarcu i Biku moguća ljubav na poslu, Škorpiji se ostvarjuju sve želje..

15. listopada 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Oni u dužim vezama uspešno će obnoviti svoj seksualni život. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretaće se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadićete se.

ŠKORPIJA

Pred vama su lepi i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vreme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I oni u vezama će istinski uživati.

 

 

STRELAC

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti da druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.

 

 

JARAC

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda.

 

 

VODOLIJA

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće s mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom budete želeli da izrazite ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.

 

 

RIBE

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i celo će vreme misliti na nju.

 

ehoroskop.net/ besnopile.rs

Stranice: 1 2