Izaberi JEDNU princezu i saznaj šta ON zapravo OSJEĆA PREMA TEBI

Izaberi JEDNU princezu i saznaj šta ON zapravo OSJEĆA PREMA TEBI

17. listopada 2018. 0 By Admin 1

Princeza broj 1

Ako je ovaj broj tvoj izbor ti si previse povucena i tvoje misli i ono sto ti zapravo zelis uopste ne dolazi do izrazaja, jer ti to ne zelis.. Kako onda mislis da uspijes u tome sto si planirala, jer na ovaj nacin neces moci..

 

On jednostavno ne moze da stvori sliku o tebi kao o nekom s kim bi io u vezi jer se ti svaki put povuces kada ti se god otvorila prilika da mu pokazes svoja osjecanja. Moras da shvatis da ga osvojis, moras da budes malo otvorenija i da ga zaineresujes, a to nije tesko. vec si ostavila dojam da si tajanstvena a to muskarce privlaci. Idi u tom smjeru ali se pokreni.

 

 

Princeza broj 2

Ukoliko si se odlucila za broj dva, tvoja simpatija je bio odlucio da tebe zeli ali ti si svojim ubrzanim postupcima i sa previse pitanja pokvarila sve to, on naprosto nije mogao da dodje do izrazaja ni jednom. I tu je stao…
Problem je nastao jer si previse nagla i ne dozvoljavas mu da se predstavi onako kako bi zelio. Smiri svoju potrebu da sve moras da imas pod kontrolom i vidjeces da ce sve da zablista ponovo..

 

 

Princeza broj 3

Iako ti to nije bio cilj, ostavila si utisak na njega da si naprosto nedodirljiva i da malo ko moze da te prati jer si jako svestrana i sirokih shvatanja..
Sada on ima problem da jednostavno ne moze da skupi dovoljno hrabrosti i da nastavi gdje ste stali… svaki svoj sledeci korak koji je htio da napravi ka tebi, sada preispituje i u tom predomisljanju izgubi hrabrost. Pokusaj da mu se predstavis sto jednostavnije, uz koji pogled pun ceznje rijeci ti nece ni biti potrebne. Daj mu do znanja da samo njega zelis i vrati mu samopouzdanje…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2