Novembar donosi puno VATRENE strasti, SUKOBA i ljubavnih ISKUŠENJA, a evo koja 3 znaka Zodijaka čeka SLOMLJENO SRCE!

Novembar donosi puno VATRENE strasti, SUKOBA i ljubavnih ISKUŠENJA, a evo koja 3 znaka Zodijaka čeka SLOMLJENO SRCE!

18. listopada 2018. 0 By Admin 1

Ljubavne igre, flertovi, zavođenje i veliki izazovi obeležiće novembarske dane tri pripadnika Zodijaka. Naročito treba da se paze oni koji su u braku jer mnogo toga stavljaju na kocku, a vrlo lako bi zbog pomućenog uma i kratkotrajne strasti mogli da izgube ono što su godinama gradili.

 

 

Saznajte koji su to horoskopski znaci kojima novembar 2018. godine neće biti ni najmanje monoton na emotivnom planu.

 

 

BLIZANCI

Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, se nalazi u Blizancima sve do 19. novembra 2018. godine. Vaše ljubavne želje biće izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez zadržavanja. Upustićete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživaćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači.

 

Pazite, nemojte slati pogrešne signale! Žeđ za flertom može se pogrešno protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku. Tokom novembra očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku. Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom.

 

To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. novembra većina Blizanaca uživaće u podršci i razumevanju voljene osobe ili će doseći tačku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi.

 

Ipak, neće sve biti med i mleko. U periodu od 25. do 27. novembra 2018. godine poželećete da budete sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne ceni dovoljno ili da se ponaša sebično. Na neki način veza u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili ne.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3