Novembar donosi puno VATRENE strasti, SUKOBA i ljubavnih ISKUŠENJA, a evo koja 3 znaka Zodijaka čeka SLOMLJENO SRCE!

Novembar donosi puno VATRENE strasti, SUKOBA i ljubavnih ISKUŠENJA, a evo koja 3 znaka Zodijaka čeka SLOMLJENO SRCE!

18. listopada 2018. 0 By Admin 1

 

VODOLIJA

Prve dve dekade novembra 2018. godine donosi poteškoće u komunikaciji s voljenom osobom. Lako će doći do svađe, a glavni razlog bi mogao biti novac. Novac bi mogao biti i glavna veza među vama. Razgovaraćete o starim temama i neke tajne mogu isplivati, pa se uzajamno poverenje može izgubiti.

 

Voljena osoba biće nezadovoljna načinom na koji raspolažete sa zajedničkim sredstvima, može se raditi o kreditu za nekretninu ili o pozajmici.

 

Strasti koje mogu puno da vas koštaju

Nemojte ni pokušati pobeći od obaveza i priznajte svoje greške! Odvojite vreme za porodični život i za decu, iako bi radije izašli s društvom.

 

Od 16. novembra 2018. godine mogli bi postati malo pakosni. Pripazite da ne uvredite voljenu osobu. Nakon 21. kada Sunce, vladar kuće partnerstva, ulazi u vašu kuću ljubavi stvari postaju bolje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i želja za igranjem i flertovima, a mogli bi ući i u novu vezu.

 

Imaćete uspeha u pokušajima osvajanja osobe koja vas privlači. Ako ste u braku, mogli bi doći u iskušenje, ali to vam ne savetujemo! Nađite stvari u kojima uživate i vi i voljena osoba i družite se više.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3