Ljubav u novembru: Rak, Vaga i Vodolija biće NAJSREĆNIJI na svetu, a OVAJ znak prati LOŠA SREĆA

Ljubav u novembru: Rak, Vaga i Vodolija biće NAJSREĆNIJI na svetu, a OVAJ znak prati LOŠA SREĆA

22. listopada 2018. 0 By Admin 1

Kako zvezde kažu, mesec novembar biće dobar za stvaranje nečeg novog na starim temeljima. Zato je ovo prava prilika da nešto menjate, ukoliko je vreme za korenite promene. Aspekt Venere i Jupitera u konjunkciji garantuje sklad, sreću, ljubav, veselje, a ova četiri znaka Zodijaka osetiće najveće promene usled uticaja zvezda u novembru.

 

 

RAK

Rakovi će u ovom periodu prosto uživati. Čekaju vas samo dobre stvari – lepi ljubavni sastanci, početak nove romanse, a moguća je i tajna veza, nešto skriveno od očiju drugih čega ćete se sećati sa smeškom.

 

Oslobodićete iz sebe nešto što niste ni znali da postoji, ljubavne čežnje koje ste dugo tajili. Takođe, novembar je vrlo povoljan i ukoliko razmišljate o širenju porodice i o deci.

 

 

VAGA

Tokom ovog novembra ljubav vam stiže u susret, nada vam se. Zato pažljivo osmatrajte i osluškujte oko sebe kako biste spazili svaki znak. Nećete se ustručavati da prvi priđete potencijalnom partneru, mada vam više odgovara da prefinjeno zavodite.

 

Ljubav će vam ovog meseca biti u prvom planu – odnos s voljenom osobom, zajednički stavovi, slaganje u mišljenju, ali i novac.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2