Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

Nedeljni Ljubavni Horoskop do 11. novembra: Bik u strastvenoj vezi, Devicu čeka razočaranje, a jedan Zodijak očekuje veliko iznenadjenje…

3. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ostavite romantiku u ponedeljak malo po strani jer imate dosta toga drugog pred vama, a zvezde kažu da je danas „manje bolje“! Zatim oko utorka i srede – oni koji su singl kreću u akciju, dok oni koji su u vezi definitivno treba da slede svoj romantičan impuls. Pred kraj radne nedelje najbolje će biti da uradite ono što vam prvo padne na pamet (možda ne bude uzbudljivo, ali će svakako biti neophodno). Odradite to, tako da biste mogli da se posvetite vikendu pred vama, sa dosta sjajne energije. Slobodno flertujte!

 

 

BIK

Ponedeljak će biti dan za sitna poveravanja među prijateljima o svom ljubavnom životu. Oko utorka i srede, oni koji su singl mogu uvideti koliko imaju uspeha na društvenim mrežama. Sredite taj svoj profil! Oni koji su u vezi, poželeće da malo uspore. Kraj radne nedelje biće poprilično u znaku strasti i ljubavi; možda sve oko vas ne bude izgledalo tako, ali vi ćete se tako osećati! Seksi! Uživajte! Tokom vikenda planovi za budućnost možda budu delovali zanimljivo, ali malo nerealno. Budite spremni šta god da se desi!

 

 

 

BLIZANCI

Budite mudri i u ponedeljak se posvetite poslu, a slatke male nežnosti i flertovanja ostavite za kasnije. Bilo da ste uplašeni ili nemate dovoljno vere u sebe, dozvolite prijatelju kome verujete i koji je emotivno inteligentan da vam ulije malo nade u utorak. Poslušajte njegov savet (čak i ako vam je teško da to čujete ili poverujete!). Zatim, na kraju radne endelje, pokažite onom ko vam se sviđa koliko ste spremni da se uspustite u priču! Time što ćete mu-joj posvetiti pažnju, pokazaćete da ste zainteresovani. Tokom vikenda bićete seksi i zavodljivi i svi će to primetiti!

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4