Mlad Mjesec u Škorpiji donosi VELIKA ISKUŠENJA.: Bik u TAJNOJ vezi punoj STRASTI, jedan znak čeka BOLAN RASKID, a jednom stiže PRAVI ŠOK…

Mlad Mjesec u Škorpiji donosi VELIKA ISKUŠENJA.: Bik u TAJNOJ vezi punoj STRASTI, jedan znak čeka BOLAN RASKID, a jednom stiže PRAVI ŠOK…

7. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Mlad Mjesec je na 15. stupnju u popodnevnim satima pa svi koji imaju neki planet baš na tom stupnju mogu najjače osjetiti ovaj događaj.

Uglavnom, svi mi već znamo da Mjesec u Škorpionu nije baš najpovoljniji, a u izgonu je na 3. stupnju. On nam daje maštu, vizije, snove, romantiku, ljubav prema ljudima i suosjećanje s njihovim patnjama, a kada se nađe u Škorpionu na 3. stupnju – to je sve dosta umanjeno.

Svi koji imaju Mjesec u Škorpionu dobro znaju da je njihova nježnost vrlo tragična, puna strahova, depresije, fatalne tragične ljubavi, bolnih raskida, a od bolesti pripada im mjehur i genitalije.

Mlad Mjesec može donijeti transformacije kako na fizičkom, tako i na psihičkom planu, mogu se događati iznenadne operacije, neke transakcije novca, piše astrolog Željka Knežević.

Kako se bude kretao prema Jupiteru koji izlazi iz Škorpiona, onda s Jupiterom može uvećati sve što nam se događa, bilo dobro ili loše. Može se osjećati neka tenzija u Svemiru pa se novi počeci pokreću u narednih par dana. Idealan je period za ostavljanje poroka i transformacije na bolje, zato se potrudite da to i uradite.

 

 

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se događa mlad Mjesec u vašem polju transformacija, unutrašnjih promjena, nekih rizika i strasti. One mogu biti prikazane kroz ljubomoru pa se mogu dogoditi promjene u partnerskim odnosima, neke svađe. Treba izbjeći ishitrene odluke i raskide dok je vrlo pozitivno da sve što nije dobro u vašem partnerstvu i uopće u životu očistite tijekom mladog Mjeseca i krenete u nove akcije.

Obratite pažnju na prehranu i imunitet.

 

 

BIK

Dragi Bikovi, vama se događa mlad Mjesec u vašem polju partnera, kako u emotivnom, tako i u poslovnom životu. Svakako će izbiti neke strasti na površinu pa se može dogoditi nešto bitno što će transformirati vaš brak, vezu, poslovno partnerstvo. Kako je Škorpion i polje novca, onda i tu može doći do nekih konflikata. Sada nije vrijeme da izazivate partnerovu posesivnost niti ljubomoru. Slobodni Bikovi mogu započeti baš sada neku vezu koja je puna strasti, dok se zauzetima ne preporučuje da svoja nezadovoljstva istresaju na partnera.

Potrebno je da čuvate urinarni trakt i stomak. Vrlo efektan je tretman lica i njege kože tijela.

 

 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se događa ovaj mlad Mjesec u vašem polju svakodnevnih obaveza, posla i zdravlja pa se pripremite ovih par dana za neku promjenu i čišćenje. Vama se nagovještavaju i neki novi pravci kretanja pred ulazak Jupitera u vaše polje partnerstva. Moguća je neka tenzija na poslu sa suradnicima ili novčanim ulaganjima i transakcijama, ali sada mogu biti isplative pa uložite narednih par dana.

Imunitet i stomak su ugroženi zbog dugoročne iscrpljenosti pa o tom povedite računa i malo se primirite.

 

 

RAK

Dragi Rakovi, vama se događa mlad Mjesec u polju djece, ljubavi, sporta, lijepih događaja, uživanja pa se vi možete baš lijepo provesti ovih par dana. Naravno da pojedine osobe mogu imati i neku tenziju, stres na ovom polju. Pojedini Rakovi mogu ući u novu vezu ili će već postojeću transformirati u nešto novo gdje može predstojati slavlje. Svi karmički susreti i zaljubljivanja se mogu događati baš na čudan način s ovim Mjesecom.

Kod pojedinih Rakova može biti problem i tenzija zbog djece pa se pripazite zdravstveno, jer je lošije aspektirano polje kardiovaskularnog sistema i sve što je vezano uz srce i tlak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3