DNEVNI HOROSKOP za 10. novembar: Vodoliju čeka ISKUŠENJE, Devica u TAJNOJ VEZI, a Ovan pati za STAROM LJUBAVI…

DNEVNI HOROSKOP za 10. novembar: Vodoliju čeka ISKUŠENJE, Devica u TAJNOJ VEZI, a Ovan pati za STAROM LJUBAVI…

9. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Nemojte propustiti nijedan trenutak ovog dana, i naizgled nepovoljni i nebitni momenti mogu se pretvoriti u nešto veoma obećavajuće. Trenutak koji ste dugo čekali i koji je plodonosan konačno je tu, zato iskoristite ga na najbolji mogući način.

Želimo vam uspešan dan!

 

ovan

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu.

 

LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

 

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

 

bik
POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

 

LJUBAV
Partner, za razliku od vas, lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

 

ZDRAVLJE
Izbegavajte depresivno raspoloženje.

 

 

blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.

 

LJUBAV
Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4