DNEVNI HOROSKOP za 11. NOVEMBAR: Ribe dolaze do istine, Bika čeka važna odluka, Lav u oluji dešavanja…

DNEVNI HOROSKOP za 11. NOVEMBAR: Ribe dolaze do istine, Bika čeka važna odluka, Lav u oluji dešavanja…

10. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Da li se stidite da pokazete svoje pravo lice? Da li se osećate rastrzano između želje da potpuno učestvujete u svim životnim aktivnostima i potajne želje da živite svoj san? Ko kaže da te dve stvari ne mogu da se usklade. Ako se malo udubite, videćete da ne morate da birate. Potrebno je da uvedete malo balansa u vaš život.

BIK

Možete očekivati da ćete danas doneti neke važne odluke koje se tiču ljubavne veze. Moguće je da se plašite da nešto nedostaje, bilo u vašem partneru ili u vama. Danas ćete reagovati na taj strah, ali nemojte očekivati da će biti lako. Koren problema može biti potreba za slobodom i nezavisnošću. Pokušajte da saznate šta to nedostaje, pre nego što reagujete.

BLIZANCI

Danas ćete biti prozvani da ispunite neke obaveze ili obećanja, najverovatnije u vašem ljubavnom životu. Da li ćete preduzeti taj korak? To će biti današnje pitanje. Tokom narednih nekoliko dana preispitivaćete svoje nedoumice kako biste došli do odgovora. Nemojte žuriti ovaj put. Vreme je da pribrano sagledate svoje želje i potrebe.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4