Magične Karte Predviđaju SUDBINU ZA NOVEMBAR: Devicu muče DUHOVI PROŠLOSTI, Strelca čeka veliki PREOKRET U LJUBAVI, Ovan želi ZABRANJENO VOĆE..

Magične Karte Predviđaju SUDBINU ZA NOVEMBAR: Devicu muče DUHOVI PROŠLOSTI, Strelca čeka veliki PREOKRET U LJUBAVI, Ovan želi ZABRANJENO VOĆE..

11. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Mesečna astro prognoza – evo šta vašem znaku predviđaju magične karte…

OVAN

 

PORUKA – NEISKRENOST – LOPOV

 

Ljubav

Dragi Ovnići, nemojte biti nevaljali! Ukoliko imate partnera, nije lepo da flertujete sa strane, nije fino da razmišljate o drugim osobama, pa čak ni onda kada su one neodoljive! Slatko zabranjeno voće može očas posla da ostavi gorak ukus u ustima! U novembru imate priliku da unapredite i popravite odnos sa partnerom, nemojte da je prokockate! Usamljenima – više pripadnika suprotnog pola se trenutno muva oko vas, pokušavajući da vas osvoji. Neki od njih su iskreni a neki ne baš toliko i imaju želju samo da vas zavedu…Vaše je da ih prepoznate, da otkrijete ko vam nudi pravu ljubavnu priču, a ko želi samo avanturu i kratkotrajnu zabavu!

 

Posao

Sa novcem ćete pomalo brljati. Pada će vam na pamet kojekakva besmislena ulaganja, a i bićete u fazonu troškarenja. Poslušajte savet – nije ovo period da se opuštate, već vreme u kojem prema svojim finansijama morate biti odgovorni! Generalno gledano – mesec u kojem možete voditi neke razgovore iza zatvorenih vrata, tajne dogovore. Bićete jako kreativni i inspirisani, puni novih ideja!

 

Zdravlje

Mlađi Ovnovi mogu u drugom delu meseca imati nešto slabiji imunitet. Stariji – obratite pažnju na vene, krvne sudove, trudite se da budete odmorni i naspavani.

 

 

BIK

 

SUDIJA – PORUKA – POSETA

 

Ljubav

Ono što je izuzetno lepo, a vezuje se za novembar jeste da će slobodni Bikovi ipak odlučiti da daju priliku jednoj osobi koja se mota oko njih, možda već mesecima. Imate savršenu komunikaciju i svesni ste da je zainteresovana za vas, ali jednostavno – kao da vi niste bili spremni za taj odlučujući korak. No, sada te brane u vama pucaju i ako ne pre, a ono krajem meseca dolazi do ljubavnog susreta. Rešili ste da sebi date šansu da ponovo volite. Oni koji su u vezama i brakovima imaće dosta dobar mesec pred sobom. Jedino važno jeste da budete maksimalno otvoreni i iskreni jedno prema drugom.

 

Posao

Možda nećete uspeti da stabilizujete svoje finansije, ali ćete ipak proći bolje nego u dužem prethodnom vremenskom periodu. U novembru neke od vas očekuje bitan razgovor oko posla, pa ukoliko ste nezaposleni – vreme vam je da se aktivirate. Dosta živ i ispunjen aktivnostima period, sa više komunikacije, sastanaka, novih poslovnih poznanstava. Više se usmerite na odnos sa kolegama.

 

Zdravlje

Manji padovi energije i povremene tegobe koje se vezuju za lumbalni deo kičme, ruke, noge, vrat. Prehlade u drugom delu novembra.

 

foto: Shutterstock 

BLIZANCI

 

BOLEST – VESELJE – UDOVICA

 

Ljubav

Mnogo je oko vas onih koji su željni avanture, lakih priča ili samo povremenih susreta sa vama. Nije to nikakav problem, i treba se opušteno zabaviti s vremena na vreme, ali zapitajte se da li je to ono što zaista želite. Ukoliko se okrenete samo tim „lakim ljubavisanjima“ itekako se može dogoditi da kraj novembra dočekate usamljeniji nego što ste bili. Neko je blizu vas, pokušava da skrene vašu pažnju na sebe, ali je moguće da tu osobu doživljavate samo kao prijatelja. Možda je vreme da „progledate“? Oni u vezama i brakovima imaju pred sobom nestabilan mesec, ispunjen usponima i padovima.

 

Posao

Dosta će se odgovornosti i posvećenosti obavezama očekivati od vas tokom novembra. Nemojte poslu pristupati olako, ne odugovlačite i proveravajte sebe. Neki od vas su se pomalo umorili od trenutnog posla i u potrazi su za promenama. Ne žurite i ne jurite prilike, pustite ih da one same dođu do vas, što je najizvesnije u drugoj dekadi meseca. Po pitanju finansija – dobri prihodi, ali dosta troškova i rashoda.

 

Zdravlje

Problemi sa žlezdama, hormonima, kod nekih i sa krvnom slikom – ali će se ovo uglavnom odraziti na stariju populaciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4