DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

DNEVNI HOROSKOP za 14. novembar: Jarac plaća STARI DUG, Blizance očekuje IZNENAĐENJE, Biku se neko MEŠA U ŽIVOT…

13. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

U jednoj situaciji ćete biti prinuđeni da napravite izbor koji vam se neće dopasti. Pa ipak, gledajte stvari sa vedrije strane – dugoročno posmatrajući, znate da je to u vašem interesu. Neki dugovi iz vaše prošlosti dolaze na naplatu, a odnose se na emotivni život. Potrudite se da zadržite hladnokrvnost i da ne pravite veliko pitanje oko toga.

VODOLIJA

Teško vam je da se skoncentrišete na određene obaveze jer vas danas uopšte ne drži mesto. Pad u koncentraciji je rezultat želje da što više vremena provedete sa emotivnim partnerom. Pa ipak, obratite pažnju i na ostale aspekte vašeg života, hobije i lična interesovanja. Poželjno bi bilo da nađete vremena da naučite nešto novo što će vam biti od koristi u poslu koji obavljate.

RIBE

Bićete prinuđeni da se oslonite na vaše analitičke sposobnosti i samokontrolu u jednoj situaciji u kojoj ćete biti nepravedno optuženi. Istina je vaša najbolja odbrana. S obzirom da nećete moći da izbegnete stres, pokušajte da uveče nađete vremena za relaksaciju. Dan je pogodan za učenje i poslovne aktivnosti, a takođe i za kovanje planova koji se odnose na kupovinu stambenog prostora.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3 4