DNEVNI HOROSKOP za 17. novembar: Bik uživa, Devica i Lav u svađi, Rak u ljubavnom zanosu, Vodolija ljubomorna…

DNEVNI HOROSKOP za 17. novembar: Bik uživa, Devica i Lav u svađi, Rak u ljubavnom zanosu, Vodolija ljubomorna…

16. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Doduše, danas pri tome mislimo na rasprave i isterivanja na čistac stvari koje vam smetaju ili koje drugima smetaju u radu sa vama. Biće tu i teških reči i uvreda, dosta ličnog će izaći na videlo, skrenuće se s teme, obe strane neće popustiti, poput dva ovna u borbi. Moguć i fizički obračun, glave su usijane, pripazite se i držite situaciju pod kontrolom.
Srećno.

 

ovan

POSAO
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.

 

LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

 

ZDRAVLJE
Zračite pozitivnom energijom.

 

 

bik
POSAO
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.

 

LJUBAV
Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.

 

ZDRAVLJE
Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

 

 

blizanci

POSAO
Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.

 

LJUBAV
Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.

 

ZDRAVLJE
Budite odgovorni prema zdravlju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4