DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. novembar: Ovan krši pravila, Devicu čeka sjajna uzbudljiva noć, a OVOM znaku će neko slomiti srce..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. novembar: Ovan krši pravila, Devicu čeka sjajna uzbudljiva noć, a OVOM znaku će neko slomiti srce..

29. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ponekad su pravila tu samo da bi se prekršila, ali kada je ljubavna veza u pitanju, onda je to kao jaje – jednom kada se polupa više se ne može sastaviti. Usled planetarnih aspekata, danas može doći do nekonvencionalnih pritisaka na vašu vezu, što može biti dobra stvar, ili ne!?

 

Zavisi od toga da li ste odlutali te vam je dosta i da želite da se zabavite ili ste zalutali previše i ne možete da se vratite.

 

BIK

Planetarna konfiguracija danas vam donosi opojan ukus slobode. Treba da izađete, zabavite se i osetite fantastično iskustvo uzbuđenja. Ukoliko tražite partnera, onda posetite mesta koja su na granici avanturizma sa ukusom opasnosti (penjanje uz planinu ili trkanje, npr).

 

To su mesta gde možete upoznati osobu svojih snova.

 

BLIZANCI

Vrlo je moguće da vaš partner prolazi kroz fazu kakvog ga niste videli nikada do sada, ali je isto tako verovatno da sve to ima veze sa vama. Zvezde danas ohrabruju svako drugačije ponašanje od uobičajenog, pomalo divlje i uzbudljivo. Moguće je da ćete odlučiti da odete na neko sasvim novo mesto.

 

Probajte nešto gde će vam proraditi adrenalin i oboje ćete imati sjajan dan.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4