Ovo će ga dovesti DO LUDILA! Evo kako da se muškarac ZALJUBI U TEBE

Ovo će ga dovesti DO LUDILA! Evo kako da se muškarac ZALJUBI U TEBE

10. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Mogli ste primjetiti kako muškarci okreću glavu kada ulicom prođe zgodna djevojka.

 

Važno je da žene shvate da je to trenutak slabosti i da u suštini postoje stvari koje će muškarca privući i zadržati.

 

Žene su oduvjek privlačile pažnju jačeg pola raznim stvarima, ali postoje stvari koje oni naprosto obožavaju.

 

 

  1. Uredni nokti

Vjerovali ili ne, muškarce privlači kada na ženi vide uredne i sredjene nokte. To je odraz higjene ali i dokaz da jedna dama uvjek o sebi vodi računa. Ako želite da vas on tretira kao jednu damu, onda se potrudite da to i budete.

 

 

2. Ljubav na stomak ulazi

 

Kada muškarac ima pored sebe ženu koja će mu servirati ukusnu večeru a sve sa osmjehom, vjerujte da tome neće moći da odoli. Priredite mu nezaboravno romantično veče, uz svijeće i vino. Pospite latice ruža, pustite laganu muziku i kuvajte za njega. Nema tog muškarca koji će ostati imun na nešto takvo. Mogla bi to biti veče koje će uvjek ostati u njegovom sjećanju.

 

 

3. Pogled koji ”ubija”

Ako primjetite da vas muškarac posmatra, uzvratite mu prodornim pogledom od par sekundi. To će kod njega probuditi jaku želju za vama. Oči su ogledalo duše, u njima se kriju sve tuge, sreće i ljubavi. Ako vjerujete u ljubav na prvi pogled, onda znate o čemu pričamo. Da li je vama neki pogled ostao urezan u sjećanje, sigurno jeste. Zato, ako želite da ostavite jak utisak na njega, usmerite pogled prema njemu i budite neodoljivi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2