Ako se OVAKO ponašaš, OSTAVIĆE TE… Navike žena zbog kojih će muškarac ZAUVEK OTIĆI

Ako se OVAKO ponašaš, OSTAVIĆE TE… Navike žena zbog kojih će muškarac ZAUVEK OTIĆI

12. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ni jedna veza nije savršena, i baš u svakoj partner ume bar malo da naljuti ili iziritira onog drugog. Ono što se vama čini potpuno normalno, vašem muškarcu može izgledati sasvim suludo.

Kada te sitnice sagledate iz njihove perspektive, onda ćete shvatiti da neke vaše navike i jesu iritante. Zapravo, to su navike koje poseduje većina žena.

 

15 ženskih navika koje najviše nerviraju muškarce:

 

Famozni PMS

Prvo najaljivanje PMS-a, a onda ljutnja kad vam kaže da ste nervozni zbog PMS-a. Koga to ne bi iritiralo?

 

Pravite od svega jubilej

Naravno da se muškarci sećaju svih bitnih datuma i svih važnih stvari u vašoj vezi, ali stvarno ih iritira vas poriv da od svega pravite jubilej.

 

Kad niste ljuti, a zapravo jeste

Muškarce baš nervira kada vas pitaju da li je sve u redu, a vi kažete da jeste iako iz vaših reakcija vidi da ste ljuti. Muškarci zapravo ne umeju da čitaju vaše misli.

 

Kad koristite strast kao sredstvo ucene

Muškarce najviše nervira kada žena koristi vođenje ljubavi kao svoje tajno oružje za pobedu u svađama. Momci zbog toga često priznaju krivicu za nešto za šta i nisu krivi.

 

Kada ih zapitkujete o čemu razmišljaju

Muškarci ponekad ćute jer im se ne razgovara ni sa kim, a žene tada umeju najviše da zapitkuju. Oni ponekad jednostavno hoće da budu sami, a inače jednostavno razmišljaju o hrani, ljubavi i poslu. Prilično su jednostavni.

 

Lažne suze

Pojedine dame se jako lako rasplaču kada se posvađaju sa momkom ili kad žele malo pažnje. Samo zato što znate da ćete dobiti reakciju na suze, ne znači da treba da ih koristite.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3