Bik jako VERAN ali svojeglav, a Device su NEŠTO POSEBNO… Svaki znak Zodijaka ima 2 LICA – OVO je vaše!

Bik jako VERAN ali svojeglav, a Device su NEŠTO POSEBNO… Svaki znak Zodijaka ima 2 LICA – OVO je vaše!

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Svjetlost i tama, život i smrt, sreća i tuga, dobro i zlo, uspjeh i neuspjeh. U životu, sve je kombinacija pozitivnog i negativnog, kombinacija snaga i slabosti.

To je također slučaj s znakovima zodijaka. Svaki znak zodijaka ima dva lica, tj. pozitivne i negativne osobine.

 

Ovan

Ovaj znak karakterizira obilje energije, strasti, motivacije i ambicije. Zagriju svaku prostoriju sa svojim samopouzdanjem, hrabrošću i jakom voljom. Međutim, s druge strane, mogu lako postati razdražljivi, agresivni i neugodni.

Imaju poteškoća sa slušanjem drugih i ljute se ako stvari nisu onakve kakve oni žele da budu.

 

Bik

Ljudi rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da budu stabilni, posvećeni partneru i vjerni, piše Moon child.

Međutim, s druge strane, oni mogu biti prilično tvrdoglavi i imaju tendenciju postati posesivni u odnosima.

 

Blizanci

Sam naziv pokazuje da imaju dvije strane svoje osobnosti. S jedne strane, oni su prijateljski nastrojeni i otvoreni. Imaju avanturistički duh i ne dopuštaju da im išta pokvari raspoloženje.

S druge strane, ponekad su površni i impulzivni kada je riječ o donošenju odluka. Zbog svoje “podijeljene osobnosti” pokazuju tendenciju prema anksioznosti i depresiji.

 

Rak

Oni su sjajni  ljudi, uvijek brižni, posvećeni i lojalni. Oni su izvrsni slušatelji, istinski su osjetljivi i ljubazni. Međutim, zbog njihove preosjetljivosti moraju se nositi s mnogo demona.

Točnije, oni su skloni depresiji, anksioznosti i mentalnim poremećajima. Često se pogrešno shvaćaju i karakteriziraju kao osobe koje su usmjerene na sebe. To može dovesti do njihove izolacije i samosažaljenja.

 

Lav

Oni su rođeni vođe s društvenim, šarmantnim i zabavnim osobinama. Ali Lavovi nisu timski radnici i mogu biti pretenciozni, pretjerano dramatični i hvalisavi.

Njihova ekstremna prijateljska naklonost  ponekad može biti površna.

 

Djevica

Osobe rođene u ovom znaku su osobe koje su orijentirane na detalje i ekstremisti kada je u pitanju metoda, logika i analitika. Imaju nevjerojatno strpljiv karakter i nevjerojatna rješenja za rješavanje problema.

Međutim, njihova sklonost previše ozbiljnoj analizi i ozbiljnom shvaćanju stvari čini ih nefleksibilnima i krutima, čak i ponekad hladnima i neugodnima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3