DNEVNI HOROSKOP za 14. decembar: Ovnu stižu promene, Jarca očekuje novčani dobitak, Biku potreban mir, Ribe prati sreća…

DNEVNI HOROSKOP za 14. decembar: Ovnu stižu promene, Jarca očekuje novčani dobitak, Biku potreban mir, Ribe prati sreća…

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas je vreme promena, bilo da se radi o fizičkim ili emotivnim. Stavite katanac na frižider i posetite teretanu. Ako vam je dosadila frizura, otiđite do frizera. Na poslu napokon recite ono što vas tišti, a ne bi bilo loše ni da pospremite svoj dom. Samokontrola je nešto što morate negovati i održavati. Sada je pravo vreme za to.
 
 

BIK

Šta treba da se desi da vi konačno počnete da vodite računa o sebi? Planete vam savetuju da se opustite i prestanete da se nervirate oko poslovnih i ljubavnih problema. Svako ih ima, pa ne daje toliko sebe i svojih živaca toliko kao vi. Potrebno vam je mirno i tiho mesto gde ćete biti opušteni. Sami, ili sa nekim koga volite. Samo se opustite. Upravo to vam treba.
 
 

BLIZANCI

Vi ne brinete dovoljno o sebi u poslednje vreme. Planete vam savetuju da počnete. Nemojte preterivati sa radom, pijte manje kafe i alkohola i smanjite cigare. Vrlo brzo ćete uvideti pozitivne rezultate. Bićete zdraviji, odmorniji i bolje raspoloženi. Večeras umesto u grad idite u šetnju i lezite na vreme u krevet.
 

 

RAK

U ovom momentu, teško vam je da privolite druge da saslušaju šta imate da kažete. Kao da niko nije raspoložen za vaše ideje i predloge. Ne bi bilo loše da promenite taktiku. Nećete nikud stići, ako nastavite po starom. Budite fleksibilni i spremni da se menjate.
 
 

LAV

Danas ste raspoloženiji nego prethodnih nekoliko dana. Razlog leži u zadovoljstvu dobro obavljenim zadacima vezanim za vaš profesionalni život. S obzirom da vam se uloženi trud višestruko isplatio, to je pravi razlog da izađete i proslavite sa prijateljima. Pozovite sve do kojih vam je stalo.
 
 

DEVICA

Nebitno da li ste muškarac ili žena, ne bi bilo loše da preispitate vaše ponašnje vezano za partnerske odnose. Ovo je dan prepun iskušenja. Rešite se tenzije i nagomilane anksioznosti u razgovoru sa prijateljima. Biće vam od koristi da se oslobodite pritiska, s obzirom da druga strana u poslednje vreme nema razumevanja za vaše potrebe.
 

nastava na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3