DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. decembar: Rak ide na put, Devica na sastanku sa starom ljubavi, Bika čekaju znaimljivi događaji…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. decembar: Rak ide na put, Devica na sastanku sa starom ljubavi, Bika čekaju znaimljivi događaji…

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Osoba koja vam u poslednje vreme okupira pažnju je mlađa od vas, a ono što vam ne da mira je razmišljanje kako da joj priđete. Na žalost, za sada ostaje sve na nivou neobaveznih razgovora. Neke pomake na polju ljubavi mogli biste da učinite na jednom kraćem putovanju. Ukoliko vam se pruži prilika da danas negde odputujete, nikako je ne smete propustiti!
 
 

BIK

Očekuje vas zanimljiv ljubavni period. Moguće je poznanstvo sa osobom koja ne živi u vašem mestu. Nemojte da vas iznenadi ako danas saznate da je nekoliko osoba zainteresovano za vas! Veoma je bitno da izlazite što više, jer gde god da se pojavite izazivaćete pažnju i interesovanje suprotnog pola. Zauzeti pripadnici ovog znaka neka danas razmisle o proširenju porodice.
 
 

BLIZANCI

Ovaj dan nije najidealniji za ljubavna pitanja ukoliko ste još uvek singl. Sa druge strane, ako imate dužu, stabilnu vezu, danas dobijate naklonost i podršku voljene osobe. Ovo će vam biti od naročite važnosti pogotovo ako već duže vreme osećate nerazumevanje od strane partnera. Najbitnije je da uspete da iskontrolišete negativna osećanja i reakcije.
 

 

RAK

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo prilikaza ljubav. Ako ste usamljeni, ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite za kraće putovanje. Velike su šanse da baš tada upoznate jednu zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, povedite računa ukoliko dođe do kontakta sa bivšim ljubavima. Ne dozvolite da partner za to sazna, jer su velike šanse da povredite nečija osećanja.
 
 

LAV

Nezadovoljni ste emotivnim odnosima, trenutnom ili potencijalnom vezom. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, danas nikako ne donosite krupne ili drastične odluke. Umesto toga, razgovarajte o nekim manje stresnim temama. Slobodni pripadnici ovog znaka neka iskoriste dan da konačno završe sa nekim odnosima iz prošlosti i pronađu unutrašnji mir.
 
 

DEVICA

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas mogu da očekuju poznanstvo sa osobom sa kojom su sudbinski povezani. Nemojte se iznenaditi ako odlučite da obnovite jednu staru vezu ili da neko prijateljstvo preraste u ljubav. Primaćete dosta poruka, slede vam značajni razgovori po pitanju ljubavi i generalno, mnogo druženja sa prijateljima.
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3