OVA 4 znaka Zodijaka rođeni su POD SREĆNOM ZVIJEZDOM, a evo kome je PUT POSUT razbijenim staklom i TRNJEM

OVA 4 znaka Zodijaka rođeni su POD SREĆNOM ZVIJEZDOM, a evo kome je PUT POSUT razbijenim staklom i TRNJEM

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Je li vaš znak jedan od onih sretnih? Čini se da neki ljudi uvijek imaju sreću na njihovoj strani, zar ne? Saznajte koji su znakovi zodijaka rođeni pod sretnom zvijezdom, a kojima je put posut razbijenim staklom i trnjem.

 

Ovan

Iako je vaš vladajući planet Mars, koji je bog rata, to ne znači da provodite svoj život u borbi. Zapravo, vi ste predodređeni da osvojite svaku bitku.

Vi ste pametni, motivirani i artikulirani, činite da je vaša sreća više odraz vaše snažne osobnosti nego što je to sreća koja vam pristiže kao blagoslov zvijezda.

 

Bik

Život kao da uvijek ima neko iznenađenje koje vas čeka iza ugla, piše Gostica.

Iako se sigurno osjećate nesretno, sama činjenica da ste još uvijek ovdje, da ste preživjeli i nadvladali sve poteškoće koje vam je život donio, dokaz je da vam ne treba sreća – samo puno razuma i snalažljivosti i tako ćete uspjeti svladati sve životne izazove.

 

Blizanci

Žao mi je što vam to moram reći, ali niste jedan od sretnika. Zapravo, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osjećaj za kojim čeznete.

Međutim, dobra vijest je: vaša želja i strast prema znanju vode vas dalje od točke na koju bi vas dovela sama sreća. Tko treba sreću kada imate tako žustar um?

 

Rak

Vaš znak je jedan od rijetkih koji su doista blagoslovljeni.

Iako će cesta uvijek biti popločena izazovima, vi imate urođeni osjećaj smjera i vrijednosti – koji vas, zahvaljujući vašim sretnim zvijezdama, uvijek uspijeva usmjeriti u pravom smjeru.

 

Lav

Vi ste tako mudri i odlučni, ne morate se brinuti prati li vas sreća ili ne. Vaš je život poput gline, a vi ste kipar, spreman oblikovati svoju sudbinu u sve što želite.

Zaboravite djeteline s četiri lista, vi se nalazite na sjedalu vozača i svojim vlastitim naporima možete dobiti što želite.

 

Djevica

Sreća je oduvijek bila izvan dometa vašeg shvaćanja i vjerojatno ste se navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepošteno da je vama život teži nego što je drugima, postoji razlog za vaš nedostatak sreće.

Imate najjača ramena u zodijaku. Vi ste ovdje da biste doživjeli poteškoće i naučili izboriti se s njima, a zatim pokazali svijetu što je potrebno da ih savladate. Na taj način, vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su sretni što vas poznaju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3