Staviće LJUBAV NA KOCKU: Ova 3 horoskopska znaka imaju NAJVEĆE šanse da PREVARE partnera do kraja 2018. godine!

Staviće LJUBAV NA KOCKU: Ova 3 horoskopska znaka imaju NAJVEĆE šanse da PREVARE partnera do kraja 2018. godine!

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ova 3 horoskopska znaka imaju naveće šanse da prevare partnera do kraja 2018. godine: Ljubavne igre, flertovi, zavođenje i veliki izazovi obeležiće majske dane tri pripadnika Zodijaka. Naročito treba da se paze oni koji su u braku jer mnogo toga stavljaju na kocku, a vrlo lako bi zbog pomućenog uma i kratkotrajne strasti mogli da izgube ono što su godinama gradili.

 

Saznajte koji su to horoskopski znaci kojima druga polovina decembra 2018. godine neće biti ni najmanje monotona na emotivnom planu.

 

 

BLIZANCI

Vaše ljubavne želje biće izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez zadržavanja. Upustićete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživaćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači. Pazite, nemojte slati pogrešne signale!

 

Žeđ za flertom može se pogrešno protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku. Tokom ovog perioda očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku. Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom.

 

To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. decembra većina Blizanaca uživaće u podršci i razumevanju voljene osobe ili će doseći tačku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi. Ipak, neće sve biti med i mleko.

 

U periodu od 25. do 27. decembra 2018. godine poželećete da budete sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne ceni dovoljno ili da se ponaša sebično. Na neki način veza u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili ne.

 

 

VODOLIJA

Zadnje dve dekade decembra 2018. godine donosi poteškoće u komunikaciji s voljenom osobom. Lako će doći do svađe, a glavni razlog bi mogao biti novac. Novac bi mogao biti i glavna veza među vama. Razgovaraćete o starim temama i neke tajne mogu isplivati, pa se uzajamno poverenje može izgubiti.

 

Voljena osoba biće nezadovoljna načinom na koji raspolažete sa zajedničkim sredstvima, može se raditi o kreditu za nekretninu ili o pozajmici. Nemojte ni pokušati pobeći od obaveza i priznajte svoje greške! Odvojite vreme za porodični život i za decu, iako bi radije izašli s društvom.

 

Negdje od 18. decembra 2018. godine mogli bi postati malo pakosni. Pripazite da ne uvredite voljenu osobu.

 

Nakon 21. decembra kada Sunce, vladar kuće partnerstva, ulazi u vašu kuću ljubavi stvari postaju bolje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i želja za igranjem i flertovima, a mogli bi ući i u novu vezu. Imaćete uspeha u pokušajima osvajanja osobe koja vas privlači. Ako ste u braku, mogli bi doći u iskušenje, ali to vam ne savetujemo! Nađite stvari u kojima uživate i vi i voljena osoba i družite se više.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2