Ovan u OBLACIMA, Bik između RAZUMA I SRCA, Vaga u zanosnom SUSRETU, Vodoliju čeka VELIKI DOBITAK… Evo šta vas očekuje SLEDEĆE NEDELJE!

Ovan u OBLACIMA, Bik između RAZUMA I SRCA, Vaga u zanosnom SUSRETU, Vodoliju čeka VELIKI DOBITAK… Evo šta vas očekuje SLEDEĆE NEDELJE!

12. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u nedeljnom horoskopu (do 20. januara) šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja…

 

OVAN

POSAO

Polje karijere biće u fazi mirovanja. Sve ide po planu i do kraja nedelje možete očekivati da se rezultati vašeg rada već vide. Samo nastavite tako, dobitak neće izostati.

 

 

LJUBAV

Ovnovi u vezama moraju malo biti realniji. Niko nije savršen, pa ni vi. Prihvatite svog partnera onakvog kakav on jeste i takvog ga volite. Nemojte pokušavati nekoga da menjate. Slobodni će imati zanimljivu nedelju, sredite se malo i u akciju. Povoljna nedelja za upoznavanje novih ljudi.

 

 

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više akivnosti. Izađite na zrak.

 

 

BIK

POSAO

Bikovi će naredne nedelje na polju karijre dostići zavidan uspeh. Sve će vam krenuti od ruk, ali ostanie pribrani, jer kako ste sve dobili tako možete i izgubiti. Važno je ostati realan.

 

 

LJUBAV

Zauzeti će cele nedelje nešto biti nervozni i započinjati mal svađe sa partnerom. Probajte malo više smeha i radosti uneti u vašu vezu, zaboravite rutinu. Priredite nešro lepo za osobu koju volite. Sloodni će imati priliku da u toku nedelje upoznaju jednu zanimljivu osobu koja će ih jako privući. Razmislite da li je ta osoba zaista predmet vaši želja ili samo hir.

 

 

ZDRAVLJE

Pokušajte na vreme otići u krevet. Poremetili ste ritam.

 

 

BLIZANCI

POSAO

Ova nedelja biće naporna za vas, ali to vam ništa ne smeta, jer ste odlučili da se dokažete i da postignete zadati cilj. Pohvale neće izostati, samo nastavite tako.

 

 

LJUBAV

Ova nedelja neće biti nešto posebna za zauzete pripadnike. Bićete nezadovoljni i i osetićete nostalgiju. Budite realni prema sebi i svojim osećanjima i ako vam je stalo do partnera nemojte sve prepuštati slučaju. Trgnite se. Slobodni bi u toku nedelje mogli ući u jednu avanturu sa starijom osobom.

 

 

ZDRAVLJE

Probajte više odmarati.

 

 

RAK

POSAO

Rakovi će u narednoj nedelji uložiti sav trud u posao i tražiće nove načine zarade. Ispitajte mogućnosti, uvek ima nešto, uvek postoji način da se zaradi sa strane.

 

 

LJUBAV

Rakovi u vezama će morati malo da se iskontrolišu da ne bi rekli nešto što ne treba. Iako će nedelja biti lepa imaćete povremene trzavice u vezi. Slobodni će imati prilku da imneko oduzme dah. Niste na to računali ali najverovatnije idući vikend vi ćte već biti zaljubljeni.

 

 

ZDRAVLJE

Po stresom ste zbog mnogih stvari, mnogo brinete. Probajte malo naći mira.

 

 

LAV

POSAO

Naredna nedelja biće jako povoljna za Lavove na polju karijere. Dolaze neke novine i promene ali sve u vašu korist. Ne brinite, samo radite kao do sada. Na korak ste do uspeha,

 

LJUBAV

Oni koji su u vezi biće jako nostalgični iduće nedelje. Bićete u svojim mislima i maštaćete izolovani u nekom svom svetu. Nemojte zaboraviti da postoje ljudi oko vas koji vas vole. Slobodni Lavovi će imati jedno lepo poznanstvo ali neće biti načisto sa svojim osećajima.. možda ste zaljubljeni u nekog drugog..

 

 

ZDRAVLJE

Probajte malo više vremena posvetiti svome telu.

 

 

DEVICA

POSAO

Device će biti jako u obavezama i samo će čekati da dođe vikend da malo predahnu. Naporan priod pred vama, pripremite se i više odmarajte.

 

 

LJUBAV

Zauzete Device biće jako emotivne i tražiće podršku i ljubav partnera. Lepa nedelja pred vama, uvidećete koliko vas partner zapravo voli. Slobodne Device bi mogle upoznati jednu zanimljivu osobu koja se bavi nekom vrstom umetnošću.

 

 

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor i mir. Pronađite vreme samo za sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3