Jarca neko TAJNO voli, Lav između PRIJATELJSTVA I LJUBAVI, Blizanci pred RASKIDOM, Devica nikad SREĆNIJA… Evo šta vas čeka u LJUBAVI SLEDEĆE NEDELJE!

Jarca neko TAJNO voli, Lav između PRIJATELJSTVA I LJUBAVI, Blizanci pred RASKIDOM, Devica nikad SREĆNIJA… Evo šta vas čeka u LJUBAVI SLEDEĆE NEDELJE!

25. siječnja 2020. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta očekuje vaš znak u ljubavi u nedeljnom horoskopu. Mnogi znakovi će promeniti svo ljubvni status a evo šta očekuje tvoj znakna polju ljubavi do 20. januara…

 

OVAN

Ovan će u drugoj polovini meseca ako je  vezi biti jako privržen pratneru i imaće veliku potrebu za ljubavlu i pažnjom. Dajte ljubav nesebično, mora da jako volite. Oni koji s slobodni još uvek imaće priliku da budu u jednom okruženju gde će ostaviti veliki utisak na mnoge. Zanimljiv period za vas ukoliko tražite nekoga.

 

 

BIK

Što se tiče Bikova u vezi oni će u ovom periodu biti satkani od ljubavi. Ništa drugo ih neće moći skrenuti s puta. Oni vole i uživaju u tome. Odnos između vas i partnera će se jako poboljšati i jako ćee uživati u zajedničkim trenucima. Oni koji su sami još uvek imaće šansu da upoznaju nekoga ko dolazi iz daleka i da ostvare neku vrstu platonske ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Bliznaci će pokušati uhvatiti korak sa parnterom jer već neko vreme nikako ne razumete poteze jedno drugog. Morate poboljšati komunikaciju, to je jako važno ukoliko želite da vaša veza opstane. Oni koji su slobodni biće jako poželji i privlačni u narednom periodu. Jako ćete uživati u pažnji suprotnog pola u narednih sedam dana.

 

RAK

Rakovi u vezama pokušavaće partneru dokazati i pokazati neke stvari ali im neće polaziti za rukom. Najbolje je da ozboljne stvari ostavite po strani ovaj period i da se posvetite lepšim stvarima. Oni koji su još sami imaće priliku da se kreću u društvu gde će upoznati jednu osobu s kojom će najverovtnje započeti ljubavnu romansu.

 

 

LAV

Lavovi u vezama biće jako puni energije i hteće hiljadu stvari odjednom. Ipak moraćete malo da sagledate celu situaciju i da poslušate šta partner ima reći o svemu tome. Oni koji su još sami će doživeti čudnu situaciju sa jednim prijateljem. Moguće je da se iz jednog prijatejstva ili poznanstva rodi ljubav.

 

 

DEVICA

Oni koji su u vezama biće jako emotivni i imaće potrebu da ugode partneru u svemu. Osetićete jaku povezanaost u svemu i bićete jako ispunjeni. Krajem nedelje očekujte lepe vesti.  Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da se mnogo druže sa raznim ljudima. Nemojte mnogo da pričate o sebi, budite tajanstveni, imaćete više sreće u ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

 

 

Stranice: 1 2 3