DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. januar: Škorpija zbunjena, Jarac ispunjava želju, Strelac u burnoj romansi..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 15. januar: Škorpija zbunjena, Jarac ispunjava želju, Strelac u burnoj romansi..

14. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti prilično neraspoloženi. Zvezde vam žalju sumorne misli vezane za nekoga iz prošlosti i nikako nećete moči da se opustite. Nije isključen ni emotivni susret. Ako ste u vezi, pazite da vaš partner ne primeti kako se osećate. Ne dozvolite da vam neprežaljena i nemoguća ljubav pokvari sadašnjost koju imate. Spustite se na zemlju.

BIK

Zvezde vam danas šalju pozitivnu energiju i mogućnost da sa svojm partnerom ostvarite kvalitetan razgovor o tome šta želite da ostvarite u vašoj vezi. Bez sumnje, postoji dosta toga o čemu treba da razgovarate, pa nije loše da na papir stavite sve i rešite jednu po jednu nesuglasicu. Iskrenost će produbiti vaše odnose, pa biste u večernjim časovima mogli doživeti prelepe trenutke.

BLIZANCI

Iskoristite trenutni polođaj planeta koji vam donosi mogućnost da se izrazite i pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera. Vi ste uglavnom zatvoreni i stidljivi kada su osećanja u pitanju, ali danas će se u vama probuditi kreativnost i leptirići u stomaku koji će vas navesti da napokon iskreno otvorite svoje srce.

 

RAK

Planete vam danas donose ozbiljnu poruku po pitanju neke osobe sa kojom treba da se sastanete. To ne mora imati negativni kontekst. Čak naprotiv! Moguće je da ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog. Ako ste u vezi nađite vreme da unapredite odnos sa partnerom. To će vam pomoći da se u momentima kada ste zajedno osećate prijatno i opušteno.

LAV

Vaša trenutna veza danas će zadobiti ozbiljnu notu. Ne znači da će to biti nešto mračno i negativno, ali definitivno će zahtevati da se više posvetite. Oboje shvatate da uživate u tome da provodite vreme zajedno. Zbog toga je najbolje da se rešite svih stega spoljašnjeg sveta i prepustite se potpuno jedno drugom.

DEVICA

Trenutna pozicija planeta vas ohrabruje da napokon povedete ozbiljan razgovor o kom razmišljate već neko vreme. To ne mora biti ništa drastično ni odlučujuće, ali ako raščistite nejasnoće, veza će vam ići pravim putem. U suprotnom, komplikacije su neminovne. Napravite plan kako ćete sve izvesti i imajte samopouzdanja.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3