BROJEVI SUDBINE: Izaberi BROJ od 1 do 12 i saznaj šta te čeka u ŽIVOTU I LJUBAVI

BROJEVI SUDBINE: Izaberi BROJ od 1 do 12 i saznaj šta te čeka u ŽIVOTU I LJUBAVI

14. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Saznajte koja je vaša trenutna životna vibracija tako što ćete izabrati jedan ili dva broja s kojima se najviše možete povezati. Jednostavno izaberite broj koji vas privuče na prvi pogled.

 

Pročitajte odgovore kako biste saznali što vaš izbor govori o vama i o tome kako trenutno živite svoj život. Zapamtite da odgovori predstavljaju vašu trenutnu životnu vibraciju. Život se uvijek mijenja i vi se uvijek transformirate. Ako želite, i vaša se vibracija može promijeniti!

Molimo vas da ostavite komentar u kojem ćete napisati koji ste broj odabrali i koliko je u vašem slučaju opis bio točan. Podijelite ovaj zabavan test i s drugima!

 

ZABAVA

1 – ZABAVA

Život – Ako tko zna kako se u životu zabaviti, onda ste to vi! Ležerni ste, mirna i opuštena stava, prepuni života i volite nasmijavati druge. Gotovo ste uvijek vedri i sretni, živite u sadašnjem trenutku i nikada previše ne brinete o budućnosti. Niste za velike i hrabre promjene, draže vam je ono što je poznato.

 

Karijera – Volite se zabavljati dok pozitivno pridonosite životima drugih ljudi. Inteligentnima i kreativnima kakvi jeste, odgovara vam okolina u kojoj se nešto praktično radi, niste tip koji će samo sjediti i slušati. Bili biste izvrstan konobar, voditeljkampa, koordinator za organizaciju događaja ili zabavljač. Ne volite uredsku atmosferu, ali znate biti izvrsni prodavači ako doista vjerujete u proizvod! Koju god karijeru da izaberete, podižete atmosferu te okolinu činite zabavnijom i kreativnijom.

NESIGURNOST

 

Odnosi – Pomalo je čudno, no kada su u pitanju odnosi, često znate sumnjati u sebe. Malo ste suzdržani kada je u pitanju obvezivanje. Bojite se da ćete biti povrijeđeni i stoga ne želite da stvar postane previše ozbiljna. Zbog tih nesigurnosti ne možete održati dugotrajniji odnos.

 

Savjet – Vi ste odlični! Imate predivno srce puno nježnosti i ljubavi. Vaša želja da druge činite sretnima ima tako dubok utjecaj na svijet oko vas. Toliko ste autentični i nepretenciozni oko toga jer to je vaše pravo ‘ja’. Prirodno privlačite ljude. Cijenite sebe i znajte da ste izvrstan partner. Imajte malo više samopouzdanja. Nemojte se toliko fokusirati na svoje nedostatke. Nitko nije savršen – ali vi ste stvarno izvrsni!

 

STRAH

2 –KONTROLA

Život – Često ste frustrirani, tjeskobni i ukočeni. Čvrsto se držite svojih ideja i jako vam je važno što o njima misle drugi. Kako ste usredotočeni na to da uvijek budete u pravu, znate osuđivati druge i teško opraštati. Uglavnom ste negativni i ne želite da vam se dogodi da ikad tratite vrijeme na ‘gluposti’. Često se brinete za budućnost i zamišljate najgore moguće scenarije. Uvijek pokušavate zadržati status-quo i život promatrate kao napola praznu čašu.

 

Karijera – Prirodno vas privlače autoritarne pozicije. Vaša gotovo nekontrolirana potreba za nadziranjem drugih i ispravljanjem njihovih pogrešaka navodi vas da tražite menadžerske ili nastavničke poslove. Vjerujete da imate bolju viziju i radnu etiku od većine i da bi svima bilo bolje da se povuku i vodstvo prepuste vama.

 

Dobro surađujete s drugima, ali ipak imate tendenciju zauzeti položaj mikromenadžera (menadžer koji stalno lebdi nad svojim zaposlenicima ili timom i provjerava status zadataka). Želite dobro napraviti posao i pridajete dosta pozornosti detaljima. Kad biste uspjeli malo olabaviti što se tiče davanja kritičkih primjedbi, mogli biste biti izvrstan vođa, učitelj ili nastavnik, odvjetnik, računovođa, laboratorijski tehničar, arhitekt ili držati važan položaj u gradskoj vijećnici.

 

ZATVORENOST

Odnosi – Kada je u pitanju ljubav, nemate previše vremena za odnose. Vaši visoki standardi i oštar jezik mogu povrijediti i zastrašiti druge. Vi zapravo mislite da s većinom ljudi nikada ne biste mogli biti izlaziti. Ako ste u odnosu, većinom ste zatvoreni iz straha da ne otkrijete svoje nesavršenosti ili emocionalne slabosti.

Savjet – Raspustite kosu i učinite nešto zabavno samo zabave radi! Ne mora sve imati svoju svrhu, niti mora biti savršeno. Dišite dublje, smijte se glasnije, pjevajte! Vaša linearnost onemogućuje vam da dođete u dodir s kreativnošću i genijem koji leži u vama. Morate biti voljni odvezati se i ponovno otkriti dijete koje još uvijek živi u vama. Pronađite radost u „besmislenim stvarima“. Izvrsno je imati visoke standarde, no drugi bi puno više surađivali s vama kad biste samo malo ohladili.

 

PRIJATELJSTVO

3 – SIGURNOST

Život – Vaš život je lijep, jednostavan… predvidiv. Sviđa vam se tako. U vašem životu nema nekih uspona i padova, vi mirno brodite. Cijenite umjetnost, dobru kvalitetu i ljepotu gotovo svega. Imate smisla za umjetnost i razne vještine te ćete rado provesti vrijeme uređujući album sa slikama i uspomenama ili vrtlareći.

 

Karijera – Iako vaša karijera možda nije vrlo uzbudljiva, daje vam sigurnost, pouzdanje i utjehu. Volite čist i siguran život… bez ikakvog nereda. Postoji dio vas koji žudi za nečim višim. Duboko u sebi znate da ste stvoreni za neki visoki položaj, no um vas sprječava da učinite taj skok. Najbolji posao za vas je onaj koji vam daje osjećaj organiziranosti, sigurnosti i odmaka od središta pažnje.

DUGE VEZE

 

Odnosi – Imate nekoliko bliskih prijatelja koji su vam prirasli srcu. Želite partnera koji je smiren i prizemljen, iako s vremena na vrijeme poželite malo više uzbuđenja u životu. Izbirljiva ste osoba koja točno zna što u odnosu želi. Skloni ste dugim vezama i ne skačete iz jednog odnosa u drugi.

 

Savjet – Čini se da vam sve u životu lako dolazi i da vam je život prilično opušten. Cijenite sve što je dobro u vašem životu. Budite otvoreni za stvari koje vam život mogu malo začiniti. Carpe diem! Kada iskrsne nešto neplanirano, a hoće, duboko udahnite i pokušajte se opustiti. Promjena je dobra i zdrava. Tako rastete. Stremite prema ravnoteži, ne samo prema sigurnosti.

 

AVANTURA

4 – SMISAO

Život – Ne možete dočekati da izađete u svijet, prodrmate sve, uradite nešto veliko i ostavite svoj trag. Istinski želite biti dio nečega velikoga što pozitivno mijenja živote drugih. Ne želite nužno biti vođa čitavog pokreta, ali želite dati veliki doprinos.

 

Karijera – Tražite avanturu, društvene situacije, volite biti vani i lako se povezujete s drugima. Kada je u pitanju vaša karijera, niste baš raspoloženi za velike obaveze jer uvijek sjedite na rubu sjedalice. Možda niste zadovoljni time gdje ste sada, no važno je sjetiti se da možete doprinijeti bilo kojem poslu ili situaciji.

 

Započnite sada tamo gdje jeste. Što u svojoj sadašnjoj situaciji možete učiniti da svijetu donesete malo više sreće i radosti? Ako svaki dan radite male stvari koje vam daju osjećaj da ispunjavate svoju svrhu, uskoro će vam se ukazati prilike koje će vas doista oduševiti. Izvrstan ste timski igrač i sve čega se uhvatite gurate naprijed svojom snažnom energijom.

PROMENE

 

Odnosi – Volite se povezivati s ljudima koji također osjećaju strast prema nekoj ideji ili svrsi. Volite diskutirati o idejama i planovima koji će promijeniti tuđe živote. Privlačite osobe koje pokreću i mijenjaju. Volite ulaziti u romantične veze s ljudima koji planiraju i žele učiniti nešto veliko. Puno vaših odnosa izgrađeno je na zajedničkim idejama i vrijednostima, ne toliko na snažnim emocionalnim vezama.

Savjet – Čak i najsvakodnevnije aktivnosti mogu imati veliku svrhu. Pronađite svoj vlastiti način kako kroz svakodnevnu rutinu svijet učiniti boljim mjestom. Kada uputite osmijeh strancu, ostavljate puno dublji utjecaj na svijet nego što mislite. Kada osjetite tjeskobu, udahnite i sjetite se da upravo sada ispunjavate svoju svrhu. Čak i ako se ne odvija sve onako kako biste htjeli, sjetite se da je svaki trenutak upravo onakav kakav treba biti. Pokušajte otkriti tko ste vi pored svojih ideala. Vi ste višedimenzionalno biće. Što leži u vama i čeka da bude otkriveno?

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3