Njih cijeli život VODI SRCE, žene u OVA dva znaka VOLEĆE vas kao NIKO! Onaj ko ih ima pored sebe SREĆAN JE ČOVJEK

Njih cijeli život VODI SRCE, žene u OVA dva znaka VOLEĆE vas kao NIKO! Onaj ko ih ima pored sebe SREĆAN JE ČOVJEK

14. siječnja 2019. 0 By Admin 1

BIK

Zene rodjene u ovom horoskopskom znaku, su jako emotivne, kada vole jako posvecene, i predane, da suprotan pol naprosto ne moze da odoli tolikoj paznji i interesovanju.

 

Jako interesantno je to da se one najvise zagriju kada ih ignorisete, malo na pocetku, naravno da ako to potraje, u njima proradi onaj crv inata koji kao ponosni Bikovi imaju u sebi…i poslije cete ih jako tesko ponovo pridobiti nazad..

 

Zato se nije dobro tako ponasati prema njima, i igrati se sa osjecanjima zene Bika, jer ona nije osvetoljubiva, ali jednom kada odluci da vas izbaci iz svog zivotnog prostora, za vas tu vise nikada nece biti mjesta… Zato budite i vi takticar ako imate posla sa zenom u ovom znaku, jer njoj zaista ne treba mnogo ali ono sto zeli , zeli da je iskreno, da je iz srca i ispunjeno ljubavlju..

Znaci ili velika ljubav ili totalna ravnodusnost.. ne kaze se dzabe da su zene Bikovi opasne, u smislu da su energicne za dvoje, partner ako je pametan dovoljno je samo da je voli i da joj to stalo pokazuje. One vole znakove paznje, male ali ceste…Vole iskrenost, velike zagrljaje i puno da se maze… Ako ima to ne mozete pruziti, ne upustajte se ni u sta sa njima….

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2