Ko je ODAN u ljubavi, a ko VARA čim stigne! Rak i Lav NAJVERNIJI a JEDNOM znaku PREVARA JE U KRVI

Ko je ODAN u ljubavi, a ko VARA čim stigne! Rak i Lav NAJVERNIJI a JEDNOM znaku PREVARA JE U KRVI

16. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Nisu svi znakovi Zodijaka isti, kako u životu tako i ljubavi. Posebni na svoj način, neki se u vezama daju više i posvećeni su partneru. Isto tako ima onih koji su sami sebi uvek na prvom mestu i koji ne mare previše za osećaje drugih.

Evo kako znakovi horoskopa stoje na skali VERNOSTI. Od najvernijeg do onog koji to nikako ne može biti..

 

Pročitajte…

 

 

RAK

Rakovi su jako osećajni i predani u ljubavi. Jednom kada zavole oni su postpuno posvećeni svom partneru. Rak nije sklon varanju sve dok misli da ljubav vredi. Ovo je jedan od retkih znakova koji su sposobni da vole do smrti.

 

 

LAV

Lavovi su svestrani i vole moderne stvari isto je tako i ljubavi, ali oni imaju posebnu potrebu za porodicom i porodicnim životom. Sve dok funkcioniše njegovo carstvo ljubavi on će biti brižan i odan.

 

 

JARAC

Za Jarčeve je ljubav ozbiljna stvar. Iako se teško zaljubljuju jednom kada zavole, to je za njih zauvek. teško da ćete doživeti da vas jedan Jarac prevari i izda osim ako mu slomite srce i srušite poverenje koje je imao u vas.

 

 

VODOLIJA

Vodolije traže nekog ko će razumeti njihove posebne poglede na svet. Za njih je dovoljno komplikovana i jedna veza da bi se upuštali u drugu. Vodolije su najčešće jako verne.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3