ZIMSKE ČAROLIJE DO 21. MARTA: Blizancima neko sprema IZNENAĐENJE ŽIVOTA, Bik prati SVOJE SRCE, a jedan znak će se RAZOČARATI U LJUBAV…

ZIMSKE ČAROLIJE DO 21. MARTA: Blizancima neko sprema IZNENAĐENJE ŽIVOTA, Bik prati SVOJE SRCE, a jedan znak će se RAZOČARATI U LJUBAV…

16. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Veliki zimski horoskop – saznajte šta očekuje vaš znak do marta 2019. godine!

 

Zimski horoskop otkriva da li će nas do marta zagrejati ljubav!

 

Ovan

Pripadnike ovog znaka tokom zime očekuju prijatni momenti, izlasci i flert. Ukoliko se u vašem okruženju nalazi osoba, koja uporno pokušava da vam se približi, dajte joj šansu. Iako ne očekivano, ovo može biti pun pogodak, i shvatićete da ste dobro postupili.

Ono što je važno jeste da budete otvoreni, i spremni da u život pustite nove osobe. Posebno, ukoliko su u pitanju osobe koje su mlađe od vas. Samo oni najstrpljiviji će uspeti da vam se približe, i to će biti pravi izbor. Zauzeti Ovnovi će imati dosta izazovan period, kada će sa jedne strane biti pritisnuti partnerovom ljubomorom i posesivnošću, ali i sto tako sa druge strane, željom da uđu u nedozvoljene odnose. Afere, pa čak i samo flert, nisu vam pametna ideja u ovom momentu, jer ne samo da pojačavaju partnerovu ljubomoru i tenziju među vama, već je i pitanje, da li je to sve zaista vredno svega. Dobro razmislite šta rizikujete i da li ste spremni to da izgubite.

 

 

Bik

Period koji je pred Bikovima, biće vrlo zanimljivi posve izazovan. Tokom zime, slobodni pripadnici ovog znaka, imaće priliku da upoznaju mnoge zanimljive osobe, pa u jednom momentu neće znati na koju bi stranu. U tom slučaju, važno je da se opustite i poslušate intuiciju, koja će vam reći šta je to najbolje za vas. Posebno obratite pažnju na posao, jer baš tamo postoji jedna osoba, kojoj se dopadate, ali koja je vrlo suzdržana, pa ako to ne primetite, možete propustite priliku.

Zauzeti Bikovi će imali neke ljubomorne scene, koje će podstaknuti tenziju u odnosu sa partnerom. Ipak, zapitajte se da li je ta ljubomora partnera opravdana, i da li ste je vi izazvali. Da li vaša voljena osoba ima razloga da se tako oseća, i šta možete da učinite povodom toga. Svakako se fokusirajte na partnera, i vaš odnos, a manje na okolinu i osobe koje vas trenutno privlače.

 

 

Blizanci

Slobodnim Blizancima tokom zime sledi period zaljubljivanja. Konačno neke stvari počinju da se menjaju, i pokreću, čime ćete biti vrlo zadovoljni. Slobodni Blizanci mogu vrlo lako da preko prijatelja, upoznaju zanimljivu osobu, koja će vrlo brzo osvojiti sve njihove simpatije.

Spremni ste na neku ozbiljnu vezu, i željni da se pored nekog smirite, pa ćete biti vrlo motivisani da ovu osobu osvojite u potpunosti. Pripazite samo, da to ne bude neka osoba koja je već zauzeta, jer takva priča nema srećan kraj. Na to isto treba da obrate pažnju i zauzeti Blizanci, jer afera može poremetiti odnos sa partnerom u potpunosti. Neki od zauzetih Blizanaca, poželeće da svoju vezu podignu na jedan viši nivo, pa mnoge očekuje ulazak u brak. Svakako, svoju želju ne krijete, pa ćete vrlo jasno dati partneru do znanja da želite ozbiljnu stvar. Samo otvoreno i hrabro.

 

 

Rak

Rakovi koji su u vezi ili braku, pred sobom će imati period kada će se brojni problemi i nerešena pitanja, koja dugo stoje pod tepihom, sada konačno razrešiti. Nije lako da priznate sebi neke stvari, ali to se kad tad mora rešiti, pa je sada idealan momenat.

Može doći do toga da se neke veze raskinu, ali i ako se to desi, trebalo bi da budete smireni, i shvatite da je to najbolje za vas. Veze koje imaju budućnost, nakon ovakvih razgovora, biće još jače i stabilnije, pa je i za vas ovaj korak od koristi. U svakom slučaju, imajte na umu da se nedostatak strasti u vezi neće rešiti aferama i ljubavnim izletima. Slobodni Rakovi će imati zanimljiv period, puno poznanstava i zabave. U ovom periodu ćete zračiti i biti veoma privlačni suprotnom polu, što će vam doneti brojne udvarače. Da li ćete se samo zabavljati, ili se suzdržavati dok ne upoznate pravu osobu, na vama je. Svakako, uživajte.

 

 

Lav

Izazovna zima je pred pripadnicima ovog znaka koji su u vezi. Nezadovoljstvo vezom i partnerom, ispoljiće se vrlo očigledno, a na vama je da smirite strasti i svemu pristupite racionalno. Nema potrebe za svađama, i raspravama, niti teranjem inata.

Razmislite o tome šta vam smeta tačno kod partnera, šta možete da učinite povodom toga, šta je dobro i šta treba da cenite. Stavite sve na vagu, jer nakon bilo koje odluke, koju donesete povodom toga, više ništa značajno nećete moći da promenite. Slobodni Lavovi će uživati u slobodnim vezama, flertu, zabavi, i neće želeti da se smiruju. Iskoristite ovaj period i uživajte, sada ste zabavni, opušteni i veoma privlačni drugima, što je samo odraz vašeg stanja, koje je i više nego sjajno u ovom periodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3