DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. januar: Ribe u problemima, Bik zavodi, Škorpija pred važnim izborom, Rak u konfliktu sa jednom ženskom osobom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. januar: Ribe u problemima, Bik zavodi, Škorpija pred važnim izborom, Rak u konfliktu sa jednom ženskom osobom…

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas nikako ne insistirajte da sve bude po vašem – rizikujete da zauvek odaljite partnera od sebe. U kritičnoj situaciji pokušajte da nađete diplomatsko rešenje. Kompromisi su za vas od presudne važnosti ukoliko želite da zadržite voljeno biće u vašem životu. Potrebno je malo strpljanja i dobre volje. Posavetujte se sa osobom u koju imate poverenja.

BIK

Pred vama je jedan izuzetno uzbudljiv dan. Suprotni pol vam je prilično naklonjen – bićete u središtu pažnje gde god se budete nalazili. Izuzetno će vam prijati saznanje da osoba prema kojoj gajite simpatije konačno pokazuje naklonost prema vama. Ako su dosadašnji pokušaji da joj se približite bili osuđeni na propast, stvari se konačno menjaju u vašu korist.

BLIZANCI

Iako je očigledno da postoji ne jedna, nego više osoba kojima se dopadate, vi iz nekog razloga odbijate pozive na sastanke. Niste raspoloženi za nova poznanstva, a zatvorenost u sebe je vaš najveći problem danas. Najbitnije je da duboko udahnete i da se opustite. Ispunite ovaj dan aktivnostima koje vas zanimaju, i loše raspoloženje će ubrzo proći.

 

RAK

Danas previše vremena razmišljate o jednoj naročitoj osobi, umesto da stupite u akciju. Šta je to što vas sprečava? Ako smatrate da je pred vama neosvojiva tvrđava, potrebno je da imate malo vere u sebe. Ne odustajte pre vremena. Osobe koje se nalaze u dužoj stabilnoj vezi, mogle bi da se pripaze jedne ženske osobe iz neposredne okoline.

LAV

Svesni ste da vam nedostaje energije, ali srećom tu je voljena osoba koja vam priskače u pomoć onda kada je najpotrebnije. Vaš odnos je prilično intenzivan, ali danas ne dozvolite sebi da insistirate na vlastitim stavovima. Postoji opasnost da povredite partnerova osećanja. Ukoliko budete odmereni, nećete imati razloga za brigu.

DEVICA

Danas ste izuzetno kreativni i raspoloženi za zabavu. Neka ovo osećanje što duže potraje. Odnosi sa prijateljima i voljenom osobom su na zadovoljavajućem nivou. Pa ipak, neka neprijatna iskustva iz prošlosti sprečavaju vas da u potpunosti uživate. Ne dozvolite da ono što je bilo upravlja onim što tek treba da se dogodi. Opustite se i uživajte!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3