NAPOKON STIŽE PRAVA SREĆA: 2019. godina biće VELIKA PREKRETNICA u životu OVA 3 znaka!

NAPOKON STIŽE PRAVA SREĆA: 2019. godina biće VELIKA PREKRETNICA u životu OVA 3 znaka!

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

1. Ovan

Ono sto ce se zapravo desavati u vasem zivotu bice, na prvu kada pogledate zbrka i haos. Ustvari upravo to ubrzanje i dodatna energija koje vam donosi relativno bliska buducnost, su potrebni da sredite neke stvari.  One se vuku zapocete vec duze vremena a nikako niste imali pravu priliku da ih privedete kraju.

Imate dosta zapocetih planova od kojih ne zelite odustati. Oni vas unazadjuju jer se nakupilo dosta stresa zbog tolikog odugovlacenja, i naprosto niste u situaciji da zapocinjete nista novo. Prijeko vam je potrebno koliko god vi to sada odbijali.  

 

Kada shvatite da ne treba da se zadovoljavate malim stvarima, sitnicama i tudjim ostacima, uvidjecete koliku snagu zapravo imate. Ali ste je potisnuli jer jos uvijek ne osjecate taj bunt koji ce se u vama naglo probuditi krajem ove godine. Vec u maju 2019. godine vi cete biti spremni da napredujete na onom polju za koje se vi odlucite . Tu snagu usmjerite na svoje tekuce probleme, licno svoje. Da bi sebi napravili dovoljno vremena i prostora za lijepe stvari koje cekaju da vam se dese.    

 

BUDITE ISKRENI PREMA SEBI 

 

2. Jarac

U periodu koji je pred nama vi cete se dosta vremena osjecati kao da ste spremni na promjenu, prizeljkujete je vec neko vrijeme. Ali kolika god zelja bila neke stvari moraju da se dese u pravom odredjenom momentu. Ako ste u vezi vrlo je moguce da i partner razmislja o istoj stvari ali naprosto imate manjak kvalitetne i iskrene komunikacije. To je ono na cemu trebate da poradite ako zelite da se zblizite i otvorite u potpunosti jedno prema drugom…

Ako se samo malo potrudite da nadjete kompromis bar kada su manje bitne stvari u pitanju. Dokazete i sebi i njemu da mozete biti prilagodljivi vec u narednoj godini mogli bi ocekivati sledeci korak. To znaci da bi vasa ljubav mogla da se ovjekovjeci jednom zauvijek.  

 

S druge strane, ako ste slobodni, ovo znaci da cete vi u skorijoj buducnosti upoznati osobu.  Sa njom cete htjeli ili ne komunicirati jako cesto, i shvaticete da stvari nisu uvijek samo crne ili bijele. Postoji mnogo nijansi gdje svako od nas ima pravo da ocekuje od partnera upravo ono sto mu je potrebno. Dozivjecete unutrasnju promjenu koja ce vas kroz narednu godinu provesti kao sampiona. Prepustite se.  

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2