Ovan igra OPASNU IGRU, Bik ima TAJNU LJUBAV, Devici stižu VESTI, Strelac u VELIKOJ DILEMI… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

Ovan igra OPASNU IGRU, Bik ima TAJNU LJUBAV, Devici stižu VESTI, Strelac u VELIKOJ DILEMI… Evo šta vas očekuje za VIKEND!

17. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte u horoskopu šta vas očekuje ovaj vikend. Razna dešavanja na polju ljubavi zahvatiće sve znakove Zodijaka pod uticajem planeta, jer Venera ulazi u snažnog i romantičnog Bika a imamo i pun mesec u zaljubljenoj Vagi. Evo šta očekuje vaš znak Zodijaka do 21. januar 2019. godine..

 

 

OVAN

Ovnovi će celi vikend biti raspoloženi i puni energije tražiće nove izazove. Ovaj vikend biće pun flerta, moguće je da ćete ući u jednu tajnu vezu sa zauzetom osobom ovaj vinend. Igrate se vatrom.Zauzeti će provesti prelep vinend sa osobom koju vole.

 

 

BIK

Bikovi u vezama imaće ovih dana neke misli o nekome. Bikovi maštaju o tajnoj ljubavi sa jednom zauzetom osobom. Iako to verovatno nikada neće uraditi jer su po prirodi verni, ovih dana ih muče sumnje i osećau strast prema nekome ko nije njihov partner. Slobodni Bikovi bi za vikend mogli upoznati jednu zanimljivu osobu.

 

 

BLIZANCI

Blizanci koji su u vezama imaće aktivan vikend. Moguće je da ćete na jedan kraći put. Iskoristite lepo vreme i uživajte u ljubavi. Slobodni Bliznaci biće jako poželjni narednih dana. Bićete otvoreni za sve ljubavne igre i uživaćete.

 

 

RAK

Rak će ceo vikend biti zauzet nekim planiranjima vezanim za budućnost. Imate mnogo obaveza i razumevanje partnera, ipak posvetite mu malo više nežnosti i pažnje. Slobodni Rakovi bi mogli u nedelju preko jednog prijatelja upoznati jednu zanimljivu osobu.

 

 

LAV

Lavovi u vezama imaće ovaj vikend jako potrebu za ljubavlju i nežnosšću. Provešćete lepe dane sa osobom u koju ste zaljubljeni. Slobodni Lavovi će biti aktivni i uživaće u pažnji suprotnog pola.

 

 

DEVICA

Device u vezama proći će kroz male trzavice na polju ljubavi jer se nikako neće moći uskladiti s partnerom i njegovim stavovima. Pokušajte smiriti stvari a ne potpirivati vatru. Slobodne Device do kraja nedelje dobiće vesti od jedne bliske osobe da je stara ljubav još uvek voli i da želi da je vidi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3