DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. januar: Lavu stiže prelep poklon, Škorpija u problemima, Jarac ulazi u novu vezu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. januar: Lavu stiže prelep poklon, Škorpija u problemima, Jarac ulazi u novu vezu…

19. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Nije najbolja ideja da skrivate svoja osećanja iza maske indiferentnosti ili čak cinizma. Trenutna planetarna energija ohrabriće vas da obratite pažnju na ono što želite da kažete, kao i način na koji ćete to reći.

 

Ukoliko krenete da ulepšavate, onda možda nećete postići željene rezultate. Budite jasni i precizni!

 

 

BIK

Trenutna planetarna energija danas će vas opomenuti da morate početi svoj ljubavni život shvatati ozbiljnije nego do sada. Dosta vremena provodite šaleći se okolo, prihvatajući sve kao jednu veliku avanturu.

 

Ali u isto vreme, možete imati dosta koristi ako voljenoj osobi pružite osećaj sigurnosti. Ona nije sigurna da li zaista mislite ono što kažete.

 

 

BLIZANCI

Kako vi apsolutno sve u životu shvatate ozbiljno, od pranja sudova do ljubavnog života, današnja planetarna konfiguracija značiće da želite malo da se opustite i budete manje formalni i opušteni.

 

Možda je vreme da se malo odvojite od partnera i provedete veče svako sa svojim društvom. Recite mu tačno ono što osećate.

 

 

RAK

Trenutna planetarna energija pružiće vam danas osećaj stabilnosti i sigurnosti. Imaćete prednosti i biti sposobni da napravite određene planove sa partnerom, zajedno kao jedno!

 

To će vam uliti poverenje i samopouzdanje da napravite daleko veće planove za budućnost. Oboje ćete biti zadovoljni.

 

 

LAV

Nemojte brinuti ako danas počnete da vagate između sopstvenih i zajedničkih interesa. Trenutna planetarna energija uticaće da se osećate sigurnije tek na kraju dana.

 

 

Možda vam partner (trenutni ili potencijalni) pokloni lep poklon ili napiše poruku koja će vas totalno razuveriti, ili će vam reći licem u lice! Kako god, uživaćete bez ikakvog dvoumljenja!

 

 

DEVICA

Danas biste mogli ozbiljno da razmišljate o svojoj vezi sa trenutnim ili potencijalnim partnerom. Možda imate plan da zajedno sa njim saznate više.

 

Uradite to, jer ćete se bolje upoznati. Konstruktivne ideje mogu vam pomoći da se oboje bolje osećate i koncentrišete jedno na drugo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3