DRVO ZELJA:   Izaberi SLOVO koje te NAJVISE PRIVLACI i saznaces da li ce ti NAJVECA ZELJA biti OSTVARENA!

DRVO ZELJA: Izaberi SLOVO koje te NAJVISE PRIVLACI i saznaces da li ce ti NAJVECA ZELJA biti OSTVARENA!

15. rujna 0202. 0 By Maja

SLOVO A

Ti si osoba koja nema ogromne zelje jer si u svom zivotu naucio da budes skroman. Za sve sto zelis ti se sam boris, i ne ocekujes nikad nista od drugih. Istina je da ti nije uvijek lako, ali pokusavas da se izboris za svoju srecu kako znas i umijes. Naravno da jedna zelja postoji, koja nije velika ali ona tebi ipak mnogo znaci. Slovo A tebi donosi predivne vijesti. Tvoja zelja ce se ispuniti , i to mnogo brze nego sto to sada mozes zamisliti. Pred tobom je velika sreca jer si izabrao slovo koje ce tvoju skromnu, ali za tebe veliku zelju ostvariti.

 

SLOVO N

Za tebe se ne moze uvijek reci da si skromna osoba, jer tvoje zelje su prevelike i veoma teske za ostvariti. Pokusavao si i sam da se one ostvare, ali do sada se to nije desilo. Ipak ti se nadas da ce se desiti cudo i da ce se tvoja najveca zelja ispuniti. Nazalost slovo  N sluti drugacije jer tvoja velika zelja ce ostati samo pusta zelja.

 

SLOVO D

Za svoju srecu si se uvijek posteno i vrijedno borio, ali mnogo toga je ostalo ne ostvareno. Mada veliki trud ulazes kako bi se jedna tvoja najveca zelja ostvarila, sreca ti prosto nije bila naklonjena. Mastas da se jednog dana tvoja zelja ipak ostvari, i slovo koje si izabrao tu zelju ispunjava. Velika sreca ce biti pred tobom kad se ta zelja ispuni, jer ona ti znaci mnogo u zivotu. Tvoja zelja ce vrlo brzo da postane tvoja predivna realnost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2