NIKADA OVO NE TRAŽITE OD MUŠKARCA – Ukoliko imalo držite do sebe…

NIKADA OVO NE TRAŽITE OD MUŠKARCA – Ukoliko imalo držite do sebe…

9. srpnja 2016. 0 By Admin

 

7. Da gleda sa vama ljubiće

Postoji toliko drugih stvari koje možete gledati zajedno…

 

8. Da se menja

Njegova pojava, prijatelji, posao, ponašanje, oblačenje… sve je to deo njega kao ličnosti. Na sve to ste pristali onog trenutka kada ste rešili da budete samo nejgova, pa zašto sada želite da se mnoge stvari tu menjaju?
Problem sa ženama je u tome što umeju da se zaljube u ono što prepoznaju kao potencijal nekog tipa, a ne u ono što se realno pokazuje. Pitanje je koliko u načinu na kojeg gledate vašeg muškarca ima realnosti i istine.

 

Onog trenutka kada počnete da ispravljate krive drine, vaša veza nema kud da ide osim nizbrdo.
Zapamtite: On nije vaš projekat, već vaš životni saputnik.

 

9. Da priča ružne stvari o svojim najmilijima

Koliko god da mu je majka otelotvorenje noćne more, a ćale zadrt, nije na vama da se u to petljate. Koliko god da mu je rođak alkos i ima problema da kontroliše svoje agresivne ispade, nikada, ali nikada nemojte vi potencirati razgovor o tome i terati ga da ogovara svoju familiju, ako to sam ne želi.

 

 

10. Da obznanjuje svoju ljubav prema vama preko društvenih mreža

Ako momak sam promeni svoj status veze, ili vas taguje na zajedničkoj slici, to je ok, ali ni u kom slučaju nije neophodno, da biste bili sigurni u vašu ljubav. Statistike upravo pokazuju suprotno. Najveću tendenciju da na sva zvona objavljuju svoju zaljubljenost imaju nezrele osobe, nespremne na ozbiljne veze. To je detinjasto ponašanje.

 

11. Da provodadžiše sa vama

On ima nekog drugara koji je već sto godina sam, a vi baš slučajno imate prijateljicu koja je stvorena za njega. I sada primoravate svog momka da izađete svi skupa na dupli dejt i učestvuje u ostvarenju neke vaše sumanute provodadžijske fantazije. Da stvar bude još gora, od njega tražite da kaže koju lepu reč o dotičnoj prijateljici, dok sa druge strane vi obrađujete nju…

 

 

Bolje se bavite sopstvenom vezom. Kad već mislite da bi oni bili dobar par, zovite svoju usamljenu drugaricu da malo češće izlazi sa vama i pustite da se stvari odvijaju prirodnim tokom. Ne mešajte prste u to i ne terajte vašeg muškarca da “prlja ruke” u spletkama, pa makar one imale i najbolju nameru. Setite se uvek one izreke: “Put do pakla popločan je najboljim namerama!”

Stranice: 1 2