Žene u ogledalu astrologije: Lavice su jake, Škorpije dominiraju instinktom, Vodolije kriju nesigurnost

Žene u ogledalu astrologije: Lavice su jake, Škorpije dominiraju instinktom, Vodolije kriju nesigurnost

30. srpnja 2016. 0 By Admin
ŽENA STRELAC
Njen karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi, je vodi ka mirnom životu, a druga strana njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smela, nezavisna, želi da prekoraci ustaljene barijere, upušta se u rizike. Vrlo je ambiciozna.

 

Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo da uveća njen ugled. Ima istančano osećanje za sve životne vrednosti, a ne voli zbrku i anarhiju. Njen temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvek gura napred. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže.

 

Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese.
Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja.

 

Prezire osrednje vrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava sa bilo kim. Za nju ljubav znači divljenje i njen izabranik mora biti čovek jakog karaktera. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju osećanja.

 

Čovek njenog života mora otvoreno da iskaze svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Da li je ljubomorna? Ne mnogo. Ipak, prevaru neće nikada oprostiti…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12