Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

13. kolovoza 2016. 0 By Admin

3. BLIZANCI

PORUKA – NESREĆA – LJUBOMORA

Skloni ste aferama i očekuju vas problemi sa voljenom osobom. Suočićete se sa ljubomorom i pritiskom od strane voljene osobe. Zanimljivi ste suprotnom polu, ali više ćete privlačiti avanture i “zabranjeno voće”

Očekuje vas zabrinutost i nesigurnost u poslovnim odnosima. Osećate da trenutno nemate uticaja na dešavanja a informacije koje dolaze nisu optimistične. U brzini možete povlačiti pogrešne poteze. Savet je da pratite događaje i pokušate da se prilagođavate promenama.Prilivi novca su povremeni i nedovoljni da pokriju vašetroškove, koji konstantno rastu. Zdravlje dobro.

4. RAK

NOVAC – SREĆA – BOLEST

Rakovi u vezama ili u braku moraju nešto da menjaju. Temelji nisu poljuljani, ali je između vas počela da se uvlači kolotečina, i sve češće zatičete sebe kako se pitate – Šta nije u redu? Ljubav stavljate na drugo mesto, a neke druge stvari postaju vamprioritet. Vodite računa da trajnije ne poremetite odnose koji su vam važni.

Samo vam je posao i materijalna situacija u glavi. Iako vam nije lako da se izborite sa obavezama, svesni ste da sada morate da budeteodgovorniji nego inače. Budite uporni i uspeh će sigurno doći. Psihički i fizički ste iscrpljeni.

Iza „lakih“ zdravstvenih simptoma možda se krije nešto ozbiljnije. Na prvi znak bilo kakvih tegoba, obratite se lekaru.

 

nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6