HOROSKOP OTKRIVA: Šta znači kada ON neće da te pozove! A tek ste se smuvali…

HOROSKOP OTKRIVA: Šta znači kada ON neće da te pozove! A tek ste se smuvali…

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se neće ni javiti. Ovaj zvrk i vetropir veoma lako gubi pažnju, pa su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će mu zagolicati maštu. Nemojte se ustručavati da preuzmete inicijativu i nazovete ga prva. Moguće je i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorisao, budući da ima hiljadu kontakata u mobilnom, a i njemu će biti super što ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji da inicira susret.

japanski-horoskop--

Rak

Ako vas Rak ne nazove, nemojte odmah da mislite da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Njemu treba mnogo vremena da uopšte zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak. Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspe da vas nazove, znači da ste na njega ostavili snažan utisak.

U međuvremenu, vi steverovatno izgubili i živce i volju. Ipak, dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nežan muškarac koga bi svaka žena htela da ima pored sebe.

horoskop-2

Nastavak na sledecoj strani

Stranice: 1 2 3 4 5 6