ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA VODOLIJU…

1 Da li on misli da sam debela? Verovatno da, ali ti to neće reći. Nemoj da se brineš jer je njemu ionako najbitnija unutrašnja lepota.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U Internet kafeu, kafiću ili restoranu koji ima televizore, andergraund klubu, na izložbi starih automobila ili sajmu novih tehnoloških dostignuća.

3 Šta da obučem? Nešto neobično, drugačije i upadljivo. Moraćeš da izgledaš ili kao sa naslovne strane ili kao da ti je stilista fanatični zagovornik kubizma.

4 Da li da mu priđem? Dođi do njega, osmehni se i kreni nazad ka drugaricama. Pre nego što stigneš do njih, on će ti prići.

Još uvek si mu samo devojka: Evo zašto on nikako da te oženi

5 O čemu da pričam? O muzici, TV programu, novom softveru, mogućoj invaziji vanzemaljaca, proročanstvima Žila Verna i svemu onome o čemu ni sa kim drugim nisi mogla.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Slobodno. On je jedini od svih muškaraca na ovom svetu koji ti to neće uzeti za zlo.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Da, zato što mu se uvek više dopada “novo” nego “staro”.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On svaku svoju avanturu doživljava vrlo ozbiljno, jer zna da se iz avantura rađaju najozbiljnije veze.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da, da, da… Ako je zaljubljen, sigurno će se javiti onda kada je obećao…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12