ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA BLIZANCA…

1 Da li on misli da sam debela? Ne. Čak i ako ti kaže “Gde si, Bucka”, to samo znači da si mu slatka i da bi te najradije “gricnuo”.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na auto-moto trkama, na pijaci, na konferenciji za novinare, u knjižari – kafani, na promociji poslednjeg bestselera…

3 Šta da obučem? Pogledaj kroz prozor i slobodno obuci ono što i većina devojaka fura na ulici.

žene uništavaju muškarce

4 Da li da mu priđem? Nema potrebe. Sigurno imate nekog zajedničkog poznanika koji može “spontano” da vas upozna. Pokaži mu da si zainteresovana, ali ne i napadna.

5 O čemu da pričam? Svejedno, jer je on zainteresovan za sve teme koje možeš da pokreneš. Najbitnije je da ne držiš monolog nego da ga pustiš da i on priča…

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ako on to bude želeo – završićeš. I nećeš se pokajati. Njegov šarm je neodoljiv.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Teško. Ako sam ne pokrene temu raskida, nema potrebe ni da je ti pokrećeš jer ga nećeš nagovoriti na to.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On uopšte ne zna šta znači reč “ozbiljno”, ali u stanju je da provede deset “neozbiljnih” godina sa istom devojkom.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Ali ako ti se ne javi u naredna dva dana, male su šanse da će ikada okrenuti tvoj broj…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12